×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Camperen in Botswana

Camperen in Botswana | Elephant Trail

Chobe National Park

Chobe National Park | Elephant Trail

Buiten dineren

Buiten Dineren | Elephant Trail

Elephant Trail

Rondreis - Elephant Trail in BotswanaIn één oogopslag

  • 15 dagen kampeerrondreis van Kasane naar Victoria Falls
  • Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen
  • Kleine groepen van max. 12 pers.
  • Engels- en Duitstalige reisbegeleiding
  • Vanaf; € 2.248 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

15-daagse rondreis in de Okavango Delta van Kasane naar Livingstone

Deze kampeerreis brengt u op de oeroude paden van de olifanten in de Okavango delta. Geniet van de afwisselende landschappen, rivierdalen, savannes, de wereldberoemde Okavango delta en het rijke dierenleven van Afrika. Een reis in kleine groepen met gegarandeerd vertrek.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kasane (lunch/diner)

Tegen 13.00 u. wordt u in Kasane verwacht. Dan volgt een uitgebreide ´safari briefing´, gegeven door uw deskundige safaribegeleider. Aan het eind van de middag maakt u een sunset boottocht op de Chobe rivier. De heenreis met transfers vanaf Livingstone of Victoria Falls boeken wij graag voor u.

13 overnachtingen op een camping.

Dag 2: Kasane – Susuwe (volpension).

’s Ochtends reist u via de Zambezi regio in Namibië naar het Susuwe NP en bouwt u het tentenkamp op op een plek met vaste toiletten en douches. ’s Middags gaat u op safari. Het Susuwe NP staat bekend om zijn paradijselijke waterwegen aan de Linyanti rivier. Olifanten, buffels, giraffen, lechwe en sitatunga antilopen, leeuwen, krokodillen en nijlpaarden leven hebben hier hun thuis.

Dag 3: Susuwe - Popa Falls (volpension).

’s Ochtends reist u door de Caprivi naar de Popa Falls van de Okavango rivier. ’s Middags heeft u de gelegenheid om stroomversnellingen te verkennen. Deze omgeving is een waar paradijs voor vogelliefhebbers!

Dag 4: Popa Falls – Mahango – Tsodilo Hills (volpension).

U reist vroeg in de ochtend richting het Mahango NP en over de grens met Botswana naar de World Heritage Site van Tsodilo Hills. U brengt een bezoek aan het museum, verkent de wandelroutes en ziet de heuvels met veel rotstekeningen.

Dag 5: Tsodilo Hills – Okavango Delta (volpension).

’s Ochtends vroeg breekt u het kamp op. Na een reis van ca. 2 u. bereikt u de Guma lagune aan de westelijke deltarand. Geniet van een tocht per motorboot en een mokoro (kano) naar een eiland in de wildernis.

Dag 6: Okavango Delta (volpension).

U maakt kennis met de wondere wereld van de delta tijdens wandelsafari’s en mokorotochten.

Dag 7: Okavango Delta – Maun (volpension).

Per mokoro en motorboot keert u terug naar de Guma lagune. U reist verder naar Maun. Optioneel kunt u een vlucht maken over de delta naar Maun (ca. EUR 150 p.p., vliegtijd ca. 45 min., ter plaatse te betalen, min. 3 pers.).

Dag 8: Maun – Moremi wildreservaat (volpension).

Tegen de middag bereikt u het Moremi wildreservaat, een van de beste en meest wildrijke beschermde natuurgebieden van Afrika. Het landschap is hier adembenemend. Savannes worden afgewisseld met lagunes en eilandjes vol palmbomen.

Dag 9: Moremi wildreservaat (volpension).

U maakt ’s ochtends en ’s middags safari’s in het wildrijke reservaat.

Dag 10: Moremi wildreservaat (volpension).

U maakt ’s ochtends en ’s middags opnieuw safari’s in het wildrijke reservaat.

Dag 11: Moremi wildreservaat – Savute / Chobe NP (volpension).

U reist naar de droge savanne van de Savute in het Chobe NP, een wildrijk gebied, bekend om zijn roofwild zoals leeuwen en hyena’s.

Dag 12: Savute / Chobe NP (volpension).

Deels over zandwegen maakt u een safari door het Chobe NP naar de Chobe rivier.

Dag 13: Chobe NP (volpension).

’s Ochtends en ’s middags maakt u safari’s. De observaties zijn spectaculair, want het is bijna zeker dat u grote kuddes olifanten en buffels zult zien, alsook heel wat andere diersoorten.

Dag 14: Chobe NP – Livingstone (ontbijt/lunch).

U maakt een laatste safari en bereikt de grens bij Kazungula. Met de veerpont steekt u de Zambezi rivier over. ’s Middags arriveert u bij de lodge in Victoria Falls. U heeft gelegenheid om de Victoria watervallen te bezoeken.

Overnachting in een lodge in Victoria Falls.

Dag 15: Victoria Falls(ontbijt).

Uw avontuurlijke kampeersafari eindigt na het ontbijt.

Code 

266

Inclusief

Rondreis in een speciaal 4×4 safarivoertuig; 13 overnachtingen op een camping (insectenvrije iglotent, 2,10 x 2,10 m, hoogte 1,75 m, matrassen), 1 comfortabele overnachting in een lodge, alle entreegelden van wildreservaten en nationale parken volgens het reisprogramma, vermelde maaltijden, boottochten (o.a. mokoro), Engels- en Duitstalige gidsen/chauffeurs, informatiemateriaal.

Exclusief

Vluchten, visumkosten, overige maaltijden, drankjes, fooien, slaapzak, optionele excursies, persoonlijke uitgaven, entreegeld Victoria watervallen.

Aantal deelnemers

Min. 2 en max. 12 pers.

Reisdata

2019: 30.03. / 13.04. / 27.04. / 11.05. / 25.05. / 15.06. / 29.06. / 13.07. / 27.07. / 10.08. / 24.08. / 07.09. / 21.09. / 05.10. / 26.10. / 09.11. / 23.11 / 07.12.

Opmerking

Voor deze kampeerreis is een zekere lichamelijke fitheid vereist. Vermoeiende wandelingen komen echter niet in het programma voor. Bij de eenvoudige op- en afbouw van de tenten wordt op uw hulp gerekend. Op kampeerplaatsen zonder sanitaire voorzieningen worden een ´bush´ toilet en douche opgesteld. Neem uw bagage mee in zachte reistassen, max. 12 kg p.p.

Vanaf prijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.03.19 – 28.06.19: 2.248 Euro 29.06.19 – 08.11.19: 2.451 Euro 09.11.19 – 31.12.19: 2.248 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid