Elephant Trail2018-11-21T10:50:39+01:00
  • 15 dagen kampeerrondreis van Kasane naar Victoria Falls
  • Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen
  • Kleine groepen van max. 12 pers.
  • Engels- en Duitstalige reisbegeleiding
  • Vanaf; € 2.187 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

15-daagse rondreis in de Okavango Delta van Kasane naar Livingstone

Deze kampeerreis brengt u op de oeroude paden van de olifanten in de Okavango delta. Geniet van de afwisselende landschappen, rivierdalen, savannes, de wereldberoemde Okavango delta en het rijke dierenleven van Afrika. Een reis in kleine groepen met gegarandeerd vertrek.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kasane (lunch/diner).
Tegen 13.00 u. wordt u in Kasane verwacht. Dan volgt een uitgebreide ´safari briefing´, gegeven door uw deskundige safaribegeleider. Aan het eind van de middag maakt u een sunset boottocht op de Chobe rivier. De heenreis met transfers vanaf Livingstone of Victoria Falls boeken wij graag voor u.
13 overnachtingen op een camping.

Dag 2: Kasane – Susuwe (volpension).
’s Ochtends reist u via de Zambezi regio in Namibië naar het Susuwe NP en bouwt u het tentenkamp op op een plek met vaste toiletten en douches. ’s Middags gaat u op safari. Het Susuwe NP staat bekend om zijn paradijselijke waterwegen aan de Linyanti rivier. Olifanten, buffels, giraffen, lechwe en sitatunga antilopen, leeuwen, krokodillen en nijlpaarden leven hebben hier hun thuis.

Dag 3: Susuwe – Popa Falls (volpension).
’s Ochtends reist u door de Caprivi naar de Popa Falls van de Okavango rivier. ’s Middags heeft u de gelegenheid om stroomversnellingen te verkennen. Deze omgeving is een waar paradijs voor vogelliefhebbers!

Dag 4: Popa Falls – Mahango – Tsodilo Hills (volpension).
U reist vroeg in de ochtend richting het Mahango NP en over de grens met Botswana naar de World Heritage Site van Tsodilo Hills. U brengt een bezoek aan het museum, verkent de wandelroutes en ziet de heuvels met veel rotstekeningen.

Dag 5: Tsodilo Hills – Okavango Delta (volpension).
’s Ochtends vroeg breekt u het kamp op. Na een reis van ca. 2 u. bereikt u de Guma lagune aan de westelijke deltarand. Geniet van een tocht per motorboot en een mokoro (kano) naar een eiland in de wildernis.

Dag 6: Okavango Delta (volpension).
U maakt kennis met de wondere wereld van de delta tijdens wandelsafari’s en mokorotochten.

Dag 7: Okavango Delta – Maun (volpension).
Per mokoro en motorboot keert u terug naar de Guma lagune. U reist verder naar Maun. Optioneel kunt u een vlucht maken over de delta naar Maun (ca. EUR 150 p.p., vliegtijd ca. 45 min., ter plaatse te betalen, min. 3 pers.).

Dag 8: Maun – Moremi wildreservaat (volpension).
Tegen de middag bereikt u het Moremi wildreservaat, een van de beste en meest wildrijke beschermde natuurgebieden van Afrika. Het landschap is hier adembenemend. Savannes worden afgewisseld met lagunes en eilandjes vol palmbomen.

Dag 9: Moremi wildreservaat (volpension).
U maakt ’s ochtends en ’s middags safari’s in het wildrijke reservaat.

Dag 10: Moremi wildreservaat (volpension).
U maakt ’s ochtends en ’s middags opnieuw safari’s in het wildrijke reservaat.

Dag 11: Moremi wildreservaat – Savute / Chobe NP (volpension).
U reist naar de droge savanne van de Savute in het Chobe NP, een wildrijk gebied, bekend om zijn roofwild zoals leeuwen en hyena’s.

Rondreis - Elephant Trail in Botswana

Code
266

Inclusief
Rondreis in een speciaal 4×4 safarivoertuig; 13 overnachtingen op een camping (insectenvrije iglotent, 2,10 x 2,10 m, hoogte 1,75 m, matrassen), 1 comfortabele overnachting in een lodge, alle entreegelden van wildreservaten en nationale parken volgens het reisprogramma, vermelde maaltijden, boottochten (o.a. mokoro), Engels- en Duitstalige gidsen/chauffeurs, informatiemateriaal.

Exclusief
Vluchten, visumkosten, overige maaltijden, drankjes, fooien, slaapzak, optionele excursies, persoonlijke uitgaven, entreegeld Victoria watervallen.

Aantal deelnemers
Min. 2 en max. 12 pers.

Reisdata
2018: 01.12.

2019: 30.03. / 13.04. / 27.04. / 11.05. / 25.05. / 15.06. / 29.06. / 13.07. / 27.07. / 10.08. / 24.08. / 07.09. / 21.09. / 05.10. / 26.10. / 09.11. / 23.11 / 07.12.

Opmerking
Voor deze kampeerreis is een zekere lichamelijke fitheid vereist. Vermoeiende wandelingen komen echter niet in het programma voor.
Bij de eenvoudige op- en afbouw van de tenten wordt op uw hulp gerekend.
Op kampeerplaatsen zonder sanitaire voorzieningen worden een ´bush´ toilet en douche opgesteld.
Neem uw bagage mee in zachte reistassen, max. 12 kg p.p.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.18 – 30.12.18: 2.187 Euro
01.03.19 – 28.06.19: 2.248 Euro
29.06.19 – 08.11.19: 2.451 Euro
09.11.19 – 31.12.19: 2.248 Euro

Dag 12: Savute / Chobe NP (volpension).
Deels over zandwegen maakt u een safari door het Chobe NP naar de Chobe rivier.

Dag 13: Chobe NP (volpension).
’s Ochtends en ’s middags maakt u safari’s. De observaties zijn spectaculair, want het is bijna zeker dat u grote kuddes olifanten en buffels zult zien, alsook heel wat andere diersoorten.

Dag 14: Chobe NP – Livingstone (ontbijt/lunch).
U maakt een laatste safari en bereikt de grens bij Kazungula. Met de veerpont steekt u de Zambezi rivier over. ’s Middags arriveert u bij de lodge in Victoria Falls. U heeft gelegenheid om de Victoria watervallen te bezoeken.
Overnachting in een lodge in Victoria Falls.

Dag 15: Victoria Falls(ontbijt).
Uw avontuurlijke kampeersafari eindigt na het ontbijt.

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie