×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Letaka safari

Letaka safari | Hoogtepunten van Noord-Botswana

Camperen

Camperen | Hoogtepunten van Noord-Botswana

Letaka safari

Letaka safari | Hoogtepunten van Noord-Botswana

Hoogtepunten van Noord-Botswana

Route kampeerreis; Hoogtepunten van Noord-BotswanaIn één oogopslag

  • 10 dagen kampeerreis van Kasane naar Maun of v.v.
  • Safari in kleine groepen van max. 9 pers.
  • U helpt NIET mee bij tentopbouw / eten bereiden
  • Vanaf; € 2.709 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

 

10 daagse safari in kleine groepen van Kasana naar Maun

De accommodaties zijn telkens comfortabele tenten midden in de natuur, waar u soms meerdere nachten verblijft. Kampeerbedden, warme douches, ruime tenten, uitstekende maaltijden, een zorgzame safari crew en competente gidsen laten niks aan de wensen over. Beleef de safari droom van Botswana en geniet van een onvervalste ´natuur deluxe´!

Hieronder ziet u het reisprogramma van de groepsreis hoogtepunten van Noord-Botswana:

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kasane – Savuti (lunch/diner).

Om 09.00 u. ontmoet u de reisgroep in Kasane en geeft de safarigids een inleiding. Uw safari gaat van start met een boottocht op de Chobe rivier. Daarna gaat u op safari door prachtige teak wouden naar de Savuti Regio. Voor de volgende 3 nachten wordt een mobiel tentenkamp opgebouwd. U overnacht midden in de natuur, in ruime semipermanente safaritenten met bedden, beddengoed en een privébadkamer.

9 overnachtingen op een camping.

Dag 2 - 3: Savuti (volpension).

Er staan u 2 volledige dagen ter beschikking voor safari’s in de Savuti Regio. Of u onderneemt een begeleide bushwandeling. Het gebied is deel van het Chobe NP en staat bekend om zijn uitgelezen safarimogelijkheden. In tegenstelling tot het grootste deel van Botswana is Savuti geen vlakte. Vulkanische rotsen rijzen op uit het zand van de Kalahari, steken uit boven de savanne en vormen een apart leefgebied voor een aantal kleinere wilde dieren, vogels en planten.

Dag 4: Savuti – Khwai River (volpension).

Van de nogal droge Savuti landschappen reist u vandaag zuidwaarts naar de Khwai River. Er valt vandaag tijdens de safari heel wat te beleven: u doorkruist verschillende leefgebieden waar zowel leeuwen als cheeta’s thuis zijn.

Dag 5 - 6: Khwai River (volpension).

De Khwai River vormt de grens tussen het Moremi wildreservaat en de ´Khwai Community Area´. Overdag verkent u tijdens safari’s de riviervlaktes van Khwai. Tijdens een wandeling en per mokoro, een traditionele kano, kunt u de omliggende wildernis verkennen. De ligging van het camp zorgt ervoor dat nachtsafari’s ook mogelijk zijn. Als u na zonsondergang op stap gaat met een zaklamp, kunt u met een beetje geluk nachtactieve dieren spotten.

Dag 7: Khwai – Moremi wildreservaat (volpension).

De Khwai River is het meest oostelijk gelegen deel van het Manuchira kanaal dat tot de Okavango Delta behoort. De route van vandaag duurt ca. 3 à 4 u. en volgt de weg van het water, ofwel direct aan de rivier, ofwel in rivierparken, in de mopane bush of in de wouden, die van de Khwai een van de prachtigste regio’s in de Okavango Delta maken. ’s Morgens komt u langs de indrukwekkende Hippo Pools van Dombo. Tijdens een stop kunt u nijlpaarden observeren en fotograferen terwijl ze door de rivier drijven.

Dag 8 - 9: Moremi wildreservaat (volpension).

De Moremi regio ligt aan de oostelijke rand van de Okavango Delta en herbergt een enorme diversiteit aan zoogdier- en vogelsoorten. U verkent tijdens safari’s de wouden van Xakanaxas, mopane wouden en mopane bush, alsook de regio San-ta-Wani met unieke, haast vergankelijke watervlaktes, grote riviervlaktes en kameeldoornbomen.

Dag 10: Moremi wildreservaat – Maun (ontbijt).

Na een ochtendsafari vliegt u naar Maun. Tussen december en maart wordt u naar Maun gereden. Bij aankomst eindigt uw safari.

Code

85596

Inclusief

Rondreis met 4x4 safarivoertuig (Toyota Landcruiser, max. 7 zitplaatsen), vlucht Xakanaxa - Maun met een klein propellervliegtuig (tussen december en maart rit in een safarivoertuig) overnachting, vermelde maaltijden & safari-activiteiten, entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur.

Exclusief

Internationale vluchten, visumkosten, drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers

Min. 2, max. 9 personen.

Reisdata

2019 meerdere keren per maand

* omgekeerd traject Maun - Kasane

** Duitstalige reisbegeleiding

Opmerking

Neem een zaklamp en reservebatterijen mee.

Bagagebeperking: max. 20 kg in zachte reistassen. (max. 1 reistas per persoon) incl. handbagage en foto-uitrusting.

Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Vanaf prijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.01.19 - 31.03.19: 2.709 Euro 01.04.19 - 30.06.19: 3.882 Euro 01.07.19 - 31.10.19: 4.439 Euro 01.11.19 - 30.11.19: 3.882 Euro 01.12.19 - 24.12.19: 2.709 Euro  

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid