×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Moremi Crossing

Moremi Crossing | Fly-In Safari's in Botswana

Xakanaxa Camp

Xakanaxa Camp | Fly-In Safari's in Botswana

Moremi Camp

Moremi Camp | Fly-In Safari's in Botswana

Fly-In safari`s in Botswana

Botswana is een gigantisch land. Elke regio heeft een eigen karakter, bijvoorbeeld de waterrijke Okavango delta, de beroemde zoutpannen in het midden van Botswana en de San cultuur in de Kalahari.

De natuurgebieden en wildparken zijn divers en bieden veel mogelijkheden. Vindt u het ook moeilijk om een keuze te maken? Dan zijn fly-in safari’s in Botswana wellicht iets voor u. Met een klein vliegtuigje gaat u van het ene gebied naar het andere. Tijdens de vlucht heeft u een fenomenaal uitzicht over land, rivieren, watervallen, vlaktes, bossen en wilde dieren. Een fly-in safari is ook erg geschikt als u afgelegen lodges of tented camps wilt bezoeken. Deze luxe accommodaties zijn per auto, zelfs 4WD’s, slecht of nauwelijks te bereiken. Door de kleinschaligheid van de lodges komt u tijdens de safari’s vrijwel niemand anders tegen: een gebied voor u alleen!

Met een klein vliegtuigje gaat u van de ene lodge of tented camp naar de andere. Op de landingsbaan wordt u verwelkomd door een deskundige gids die u naar de accommodatie begeleidt. Vanuit uw luxe tent of (boom)chalet maakt u twee game drives of safaritochten per dag. Afhankelijk van het park kunt u bijvoorbeeld kiezen uit game drives per open 4WD, safari’s te voet, boot, paard, mokoro (soort kano) of mountainbike. Professionele rangers en trackers (sporenzoekers) delen graag hun kennis en ervaring met u. Wij helpen u graag met het samenstellen met uw fly-in safari’s in Botswana.

Tussen de safari-activiteiten door kunt u heerlijk relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad of op uw eigen privé veranda. Vaak met uitzicht op de bush en wilde dieren. Excellente maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant of onder de sterrenhemel, in de met kaarsen verlichte boma.

Dit is vakantie in Afrika...

We maken graag een offerte voor u op maat.

Fly-In safari’s in Botswana

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid