×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Kwando Lagoon Camp

Kwando Lagoon Camp | 5 rivieren safari

The Elephant Camp

The Elephant Camp | 5 rivieren safari

Kwando Lagoon Camp

Kwando Lagoon Camp | 5 rivieren safari

5 rivieren safari

Kaartje fly-in safari 5 rivieren safari

In één oogopslag

  • 11 dagen fly-in safari van Maun naar Victoria Falls
  • Min. 2 pers., dagelijks vertrek
  • Accommodaties met max. 12 kamers / exclusieve tenten
  • Vanaf; € 4.909 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

11-daagse safari door Botswana & Namibië van Maun tot Kasane of omgekeerd

Deze fly-in safari (5 rivieren safari) brengt u in 11 dagen bij een aantal zeer bijzondere hoogtepunten van Botswana, in de Caprivi strook (Namibië), de Victoria Falls (Zambia), naar het Werelderfgoed ´Okavango Delta´, het prachtige Kwando gebied bij het vierlandenpunt (Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zambia). En dit alles voor een aantrekkelijke reissom! U kunt ook het programma uitbreiden met andere hoogtepunten zoals de Kalahari woestijn of het Nxai Pan NP. Tijdens de reis bezoekt u kampen in zeer verschillende landschappen. Dit brengt niet alleen afwisseling in uw programma, maar geeft u een uitgebreid beeld van de fauna en flora in de verschillende ecosystemen.

Verlenging Tau Pan / Central Kalahari GR

Transfer per propellervliegtuig van/naar Maun naar Tau Pan. Safari’s door de uitgestrekte vlakte van de Kalahari en een excursie onder begeleiding van San Bosjesmannen, die u vertellen over geneeskrachtige planten, overlevings- en jachttechnieken. 2 overnachtingen in Tau Pan op basis van volpension.

Verlenging Nxai Pan / Nxai Pan NP

Transfer per propellervliegtuig van/naar Maun naar Nxai Pan. Safari’s door de uitgestrekte savanne, tot aan de beroemde Baines Baobabs, waar wandelingen in de natuur worden aangeboden en waar u naar de sterren kunt kijken. 2 overnachtingen in Nxai Pan op basis van volpension.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Maun – Okavango Delta (lunch/diner).

Transfer per propellervliegtuig over de Okavango Delta naar het Pom Pom Camp.

2 overnachtingen Pom Pom Camp.

Dag 2: Okavango Delta (volpension).

Geniet van de dag- en avondsafari’s per open terreinwagen, te voet, per mokoro of per boot (afhankelijk van de waterstand).

Dag 3: Okavango Delta (volpension).

Per klein vliegtuig gaat u naar het Kwara Camp. Het privé concessie gebied van Kwara sluit direct aan op het Moremi wildreservaat.

3 overnachtingen Kwara Camp.

Dag 4 - 5: Okavango Delta (2x volpension).

Enkele activiteiten die u de volgende twee dagen kunt doen: dag- en avondsafari’s, begeleide bushwandelingen, boottochten of vissen (afhankelijk van de waterstand).

Dag 6: Okavango Delta – Linyanti gebied (volpension).

Per klein propellervliegtuig vliegt u naar het Kwando Lagoon Camp in de Kwando Wilderness.

3 overnachtingen Kwando Lagoon Camp.

Dag 7 - 8: Linyanti gebied (2x volpension).

Misschien ziet u tijdens de safari’s door de wildrijke savanne wel leeuwen, hyena’s, buffels en hyenahonden. Andere activiteiten in het aanbod: bushwandelingen, boottochten per motorboot (afhankelijk van de waterstand) en vissen.

Dag 9: Linyanti gebied – Kasane – Victoria Falls (volpension).

Met een klein vliegtuig gaat u terug naar Kasane in Botswana waarna aansluitend een transfer volgt naar Victoria Falls in Zimbabwe.

2 overnachtingen The Elephant Camp.

Dag 10: Victoria Falls (volpension).

Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om de Victoria watervallen aan de kant van Zimbabwe te bezoeken, een bootsafari te ondernemen of de olifanten van Wild Horizons te bezoeken.

Dag 11: Victoria Falls (ontbijt).

Een onvergetelijke reis eindigt vandaag. Transfer van The Elephant Camp naar de luchthaven van Victoria Falls, Zimbabwe.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Pom Pom Camp (FC)

Accommodations

Pom Pom Camp (FC)

Pom Pom Camp (FC) ligt in het zuidelijke deel van de Okavango Delta en telt 8 tenten met eigen douche en toilet. Het camp beschikt ook over een bar,...


Lees meerOfferte aanvragen
Kwando Lagoon Camp (MC+)

Accommodations

Kwando Lagoon Camp (MC+)

Het Kwando Lagoon Camp (MC+) is gelegen aan de Kwando rivier. Het camp bestaat uit 8 tenten die aan de oever van een lagune liggen. Vanuit het camp...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

268

Inclusief

Vermelde binnenlandse vluchten en transfers, 10 overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes tijdens de safari’s (m.u.v. buitenlands gedistilleerde drankjes), vermelde activiteiten, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed) en Engelstalige reisbegeleiding.

Exclusief

Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, ´flying doctor’s service´, optionele activiteiten en fooien.

Aantal deelnemers

Min. 2 pers.

Reisdata

Dagelijks

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte koffer of reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage (bijvoorbeeld een rugzakje).

Prijzen voor alleenreizenden op aanvraag.

Extra te boeken

2 nachten eventuele verlenging zoals aangegeven: prijs op aanvraag.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte koffer of reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage (bijvoorbeeld een rugzakje).

Prijzen voor alleenreizenden op aanvraag.

Vanaf prijs per persoon in euro (o.b.v. 2 pers.)

05.01.2019 - 20.03.2019 4.909 Euro 21.03.2019 - 19.06.2019 7.609 Euro 20.06.2019 - 31.10.2019 9.979 Euro 01.11.2019 - 14.11.2019 7.410 Euro 15.11.2019 - 08.12.2019 5.163 Euro 09.12.2019 - 04.01.2020 5.790 Euro 05.01.2020 - 31.03.2020 5.163 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid