×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Beleef de Okavango Delta & Moremi Game Reserve

7 dagen fly-in safari van/naar Maun

Over de reis

Ker & Downey Botswana heeft 5 camps in het noorden van Botswana. Ker & Downey Botswana is al 55 jaar actief in Botswana en onderscheidt zich met een uitstekende 5-sterren service en comfortabele en ruime accommodaties op exclusieve locaties in privéparken. Inbegrepen zijn professionele safari’s, zowel overdag als ’s nachts. Ervaar het oorspronkelijke Afrika samen met een ervaren gids, te voet, per mokoro, tijdens het vissen en op safari.

In een oogopslag

  • 7 dagen fly-in safari van/naar Maun
  • exclusieve privécamps
  • inclusief gift aan straatkinderen in Maun
Vanaf € 3.102 p.p.

Dag 1: Maun - Okavango Delta (diner).

Na aankomst in Maun wordt u ontvangen en volgt een transfer in een klein vliegtuig naar de Kanana Airstrip (ca. 20 min. vliegen). Eerste safari op weg naar het camp.

Overnachting: 3 overnachtingen Kanana.

Dag 2 - 3: Okavango Delta (volpension).

De Kanana concessie geeft u exclusief toegang tot de ongerepte natuur en het wildlife bij de Xudum Rivier. Uitgerust met camera en verrekijker neemt u deel aan activiteiten zoals dag- en nachtsafari’s, boot- en mokorotochten (afhankelijk van de waterstand), begeleide wandeltochten en vissen. Exclusief zijn de grote reigerkolonies die vanaf midden juli naar Kanana komen om te broeden. Daarnaast heeft u in Kanana een sleep-out ter beschikking. Deze dient op voorhand geboekt te worden.

Dag 4: Okavango Delta - Moremi GR (volpension).

’s Morgens een korte vlucht met een klein vliegtuig van Kanana naar Okuti in het Moremi GR (ca. 20 min. vliegen). Een eerste safari volgt op weg naar het camp. Vanuit het camp worden safari’s en boottochten met ervaren gidsen aangeboden.

Overnachting: 3 overnachtingen Okuti.

Dag 5 - 6: Moremi GR (volpension).

’s Morgens en ’s middags maakt u safari’s per terreinwagen door de wildrijke savanne. Alternatief kunt u de wateren van het Moremi GR per motorboot verkennen. De regio bij Okuti staat bekend om haar groot wild en om haar uitstekende mogelijkheden om vogels te observeren.

Dag 7: Moremi GR - Maun (ontbijt).

Na een laatste vroege safari vliegt u per klein vliegtuig terug naar Maun (ca. 20 min. vliegen).

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Kanana Camp (MC+)

Accommodations

Kanana Camp (MC+)

Het hoofdgebouw van Kanana Camp (MC+) is gebouwd op een houten platform onder een groot tentdoek. Het camp bevat, een bar, lounge, souvenirwinkel en...


Lees meerOfferte aanvragen
Camp Okuti (MC+)

Accommodations

Camp Okuti (MC+)

Gelegen aan de Xakanaxa lagune vindt u Camp Okuti (MC+). Het camp heeft 7 tent-chalets en kan maximaal 18 gasten verblijf bieden. Daarnaast vind u...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

35360

Inclusief

binnenlandse vluchten, vermelde transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, safari-activiteiten, entreegelden nationale parken, wasservice en Engelstalige reisbegeleiding.

Exclusief

internationale vluchten, persoonlijke uitgaven, fooien, overige drankjes en optionele activiteiten.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg p.p. in een zachte reistas, incl. foto-uitrusting en handbagage. Okuti is van 01.01.-28.02.2022 gesloten.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid