Fly me around Botswana

Fly me around Botswana2018-11-21T15:39:21+01:00
  • 8 dagen fly-in safari van/naar Maun
  • Dagelijks vanaf min. 2 pers.
  • Verblijf in exclusieve kampen van andBeyond
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • Vanaf; € 4.490 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

8 dagen fly-in safari Okavango Delta en Savuti van/naar Maun

&Beyond Safaris is een van de beste aanbieders van safari’s in de hogere klasse in Afrika en runt 6 exclusieve lodges en camps in de nationale parken en wildreservaten van Botswana. Verder biedt &Beyond begeleide safari’s van hoge kwaliteit aan en bezoekt het afgelegen wildrijke reservaten. Duurzaam toerisme ligt &Beyond nauw aan het hart: het bewaart 1,5 miljoen ha landschap dankzij zijn lodges en camps. Daarnaast ondersteunt &Beyond verschillende projecten zoals Rhinos Without Borders en Africa Foundation.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Maun – Savuti kanaal (diner).

Tegen de middag arriveert u op eigen gelegenheid in Maun. Op de luchthaven wordt u opgewacht door uw piloot. Hierna vlucht per klein vliegtuig naar het Savuti kanaal (vliegtijd ca. 45 min) en naar het camp &Beyond Savute Under Canvas. ’s Middags maakt u de eerste safari in een open safarivoertuig.
3 overnachtingen &Beyond Savute Under Canvas.

Dag 2: Savuti Kanaal (volpension).
Verscholen tussen de oude acacia’s met zicht op de bush- en grassavannes ligt het camp in het hart van het zuidelijke Chobe NP. Er leven grote groepen leeuwen en sterke olifantenstieren. Tijdens de maanden november/december (de zuidelijke zomer), als er door enkele regenbuien vers gras groeit, grazen er duizenden zebra’s, gnoes, buffels en antilopen. Het is de tijd voor jonge dieren en een feest voor leeuwen, cheeta’s, luipaarden, hyena’s en hyenahonden.

Dag 3: Savuti kanaal (volpension).
U neemt deel aan de aangeboden safari-activiteiten. U ontdekt de afwisselende omgeving van het Savuti kanaal met savannes en bushlandschappen.

Dag 4: Savuti kanaal – Okavango delta (volpension).
U vliegt in ca. 50 min. naar &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp, gelegen in een privé concessie in de Okavango Delta. ’s Middags maakt u een eerste safari in een open safarivoertuig.
2 overnachtingen &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp.

Dag 5: Okavango Delta  (volpension).
U doorkruist talrijke lagunes en rivierarmen en krijgt inzicht in het fascinerende ecosysteem. Verken de Okavango Delta per mokoro (traditionele boomstamkano, afhankelijk van waterstand) alsook natuurwandelingen en gaan vissen of safari’s. De Okavango Delta biedt een veelvoud aan dierenobservaties. U ziet er buffels, nijlpaarden, olifanten en antilopen. Met een beetje geluk ontmoet u ook luipaarden en hyenahonden.

Dag 6: Savuti kanaal (volpension).
Met een 15 min. durende vlucht gaat u van de Nxabega airstrip naar &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp midden in de Okavango Delta. U doorkruist ontelbare lagunes en rivierarmen en krijgt een indruk van dit fascinerend ecosysteem.
Verken de Okavango Delta verder per mokoro of per boot (afhankelijk van waterstand), maak een natuurwandeling of ga vissen. Ook worden er dag- en avondsafari’s aangeboden. De afwisselende vogelwereld is een echte belevenis.
2 overnachtingen &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp

Dag 7: Okavango Delta (volpension)
Neem deel aan de aangeboden safari-activiteiten.

Route; Fly me around Botswana

Code
121786

Inclusief
Binnenlandse vluchten, vermelde transfers en safari-activiteiten, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes en huiswijn, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed), lokale luchthavenbelastingen.

Exclusief
Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Reisdata
Dagelijks

Aantal deelnemers
Min. 2 personen.

Opmerking
Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte koffer of reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage (bijvoorbeeld een rugzakje).
Deze vluchten zijn per klein vliegtuig en zijn geen chartervluchten. Tussenstops naar uw bestemming zijn hierdoor mogelijk.
U kunt de reis ook in de afzonderlijke camps verlengen. Meer informatie op aanvraag beschikbaar.
Andere combinaties met volgende lodges en camps van &Beyond zijn (tegen toeslag) mogelijk: Chobe Under Canvas, Xudum Okavango Delta Lodge, Sandibe Okavango Safari Lodge.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.2018 – 12.12.2018 4.575
13.12.2018 – 02.01.2019 8.683
08.02.2019 – 23.03.2019 4.490
24.03.2019 – 22.06.2019 5.040
23.06.2019 – 30.09.2019 9.023
01.10.2019 – 12.12.2019 5.040
13.12.2019 – 02.01.2020 9.023

Dag 8: Okavango Delta – Maun (ontbijt).
’s Morgens vlucht van de Okavango Delta naar Maun (vliegtijd ca. 30 min.). Hier eindigt uw unieke safari in Botswana.

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende fly-in safari’s aan in Botswana:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie