×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Xaranna Okavango Delta Cam

Xaranna Okavango Delta Camp | Fly me around Botswana

Xaranna Okavango Delta Camp

Xaranna Okavango Delta Camp | Fly me around Botswana

Xaranna Okavango Delta Camp

Xaranna Okavango Delta Camp | Fly me around Botswana

Fly me around Botswana

8 dagen fly-in safari Okavango Delta en Savuti van/naar Maun

Over de reis

&Beyond Safaris is een van de beste aanbieders van safari’s in de hogere klasse in Afrika en runt 5 exclusieve lodges en camps in de nationale parken en wildreservaten van Botswana. &Beyond biedt begeleide safari’s van hoge kwaliteit aan en bezoekt afgelegen wildrijke reservaten. Duurzaam toerisme ligt &Beyond nauw aan het hart: het bewaart 1,5 miljoen ha landschap dankzij zijn lodges en camps. Daarnaast ondersteunt &Beyond verschillende projecten zoals Rhinos Without Borders en de Africa Foundation.

In een oogopslag

  • 8 dagen fly-in safari
  • van Kasane naar Maun
  • verblijf in exclusieve tentsuites
Vanaf € 4.851 p.p.

Dag 1: Maun –-Savuti kanaal (diner).

Tegen de middag arriveert u op eigen gelegenheid in Maun. Op de luchthaven wordt u opgewacht door uw piloot. Hierna vlucht per klein vliegtuig naar het Savuti kanaal (vliegtijd ca. 40 min) en naar het camp. In de namiddag maakt u de eerste safari in een open terreinwagen.

Overnachting: 3 overnachtingen &Beyond Savute Under Canvas.

Dag 2: Savuti kanaal (volpension).

Verscholen tussen de oude acacia’s met zicht op de bush- en grassavannes ligt het camp in het hart van het zuidelijke Chobe NP. Er leven grote groepen leeuwen en sterke olifantenstieren. Tijdens de maanden november/december (de zuidelijke zomer), als er door enkele regenbuien vers gras groeit, grazen er duizenden zebra’s, gnoes, buffels en antilopen. Het is de tijd voor jonge dieren en een feest voor leeuwen, cheeta’s, luipaarden, hyena’s en hyenahonden.

Dag 3: Savuti kanaal (volpension).

U neemt deel aan de aangeboden safari-activiteiten. U ontdekt de afwisselende omgeving van het Savuti kanaal met savannes en bushlandschappen.

Dag 4: Savuti kanaal - Okavango delta (volpension).

Per klein vliegtuig transfer naar &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp, gelegen in een privéconcessie in de Okavango Delta. ’s Namiddags maakt u een eerste safari in een open terreinwagen.

Overnachting: 2 overnachtingen &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp.

Dag 5: Okavango Delta (volpension).

U doorkruist talrijke lagunes en rivierarmen en krijgt inzicht in het fascinerende ecosysteem. Verken de Okavango Delta per mokoro (traditionele boomstamkano, afhankelijk van de waterstand), ga op natuurwandeling of safari en probeer te hengelen. De Okavango Delta biedt een veelvoud aan dierenobservaties. U ziet er buffels, nijlpaarden, olifanten en antilopen. Met een beetje geluk ontmoet u ook luipaarden en hyenahonden.

Dag 6: Okavango Delta (volpension).

Vlucht naar het &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp, dat midden in de Okavango Delta ligt en omgeven wordt door ontelbare lagunes en rivierarmen. U krijgt een uitstekende indruk van dit fascinerend ecosysteem. Naast boot- en mokorotochten (afhankelijk van waterstand) en bushwandelingen worden ook dag- en avondsafari's aangeboden.

Overnachting: 2 overnachtingen &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp.

Dag 7: Okavango Delta (volpension).

Neem deel aan de aangeboden safari-activiteiten.

Dag 8: Okavango Delta - Maun (ontbijt).

’s Morgens vlucht in een klein vliegtuig van de Okavango Delta naar Maun (vliegtijd ca. 25 min.). Hier eindigt uw unieke safari in Botswana.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Nxabega Okavango Safari Camp (FC)

Accommodations

Nxabega Okavango Safari Camp (FC)

In het zuidwestelijke deel van de Okavango Delta bevind zich het Nxabega Okavango Safari Camp (FC). De 10 safaritenten zijn voorzien van alle gemakken...


Lees meerOfferte aanvragen
Savute under Canvas

Accommodations

Savute under Canvas (MC+)

In de droge savanne van Chobe National Park ligt Savute under Canvas (MC+). Het camp heeft 6 ruime Meru safaritenten. De savanne waar het camp zich...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

121786

Inclusief

binnenlandse vluchten, vermelde transfers en safari-activiteiten, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes en huiswijn, entreegelden nationale parken, wasservice (behalve in Savute Under Canvas), lokale luchthavenbelastingen.

Exclusief

internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage. &Beyond Savute Under Canvas is van 03.01.-13.02.20 gesloten. Optioneel voorprogramma: 2 nachten Matetsi River Lodge bij Victoria Falls / Zimbabwe. Prijzen op aanvraag.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid