×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Xaranna Okavango Delta Cam

Xaranna Okavango Delta Camp | Fly me around Botswana

Xaranna Okavango Delta Camp

Xaranna Okavango Delta Camp | Fly me around Botswana

Xaranna Okavango Delta Camp

Xaranna Okavango Delta Camp | Fly me around Botswana

Fly me around Botswana

Route; Fly me around Botswana

In één oogopslag

  • 8 dagen fly-in safari van/naar Maun
  • Dagelijks vanaf min. 2 pers.
  • Verblijf in exclusieve kampen van andBeyond
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • Vanaf; € 4.490 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

8 dagen fly-in safari Okavango Delta en Savuti van/naar Maun

&Beyond Safaris is een van de beste aanbieders van safari’s in de hogere klasse in Afrika en runt 6 exclusieve lodges en camps in de nationale parken en wildreservaten van Botswana. Verder biedt &Beyond begeleide safari’s van hoge kwaliteit aan en bezoekt het afgelegen wildrijke reservaten. Duurzaam toerisme ligt &Beyond nauw aan het hart: het bewaart 1,5 miljoen ha landschap dankzij zijn lodges en camps. Daarnaast ondersteunt &Beyond verschillende projecten zoals Rhinos Without Borders en Africa Foundation.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Maun – Savuti kanaal (diner).

Tegen de middag arriveert u op eigen gelegenheid in Maun. Op de luchthaven wordt u opgewacht door uw piloot. Hierna vlucht per klein vliegtuig naar het Savuti kanaal (vliegtijd ca. 45 min) en naar het camp &Beyond Savute Under Canvas. ’s Middags maakt u de eerste safari in een open safarivoertuig.

3 overnachtingen &Beyond Savute Under Canvas.

Dag 2: Savuti Kanaal (volpension).

Verscholen tussen de oude acacia’s met zicht op de bush- en grassavannes ligt het camp in het hart van het zuidelijke Chobe NP. Er leven grote groepen leeuwen en sterke olifantenstieren. Tijdens de maanden november/december (de zuidelijke zomer), als er door enkele regenbuien vers gras groeit, grazen er duizenden zebra’s, gnoes, buffels en antilopen. Het is de tijd voor jonge dieren en een feest voor leeuwen, cheeta’s, luipaarden, hyena’s en hyenahonden.

Dag 3: Savuti kanaal (volpension).

U neemt deel aan de aangeboden safari-activiteiten. U ontdekt de afwisselende omgeving van het Savuti kanaal met savannes en bushlandschappen.

Dag 4: Savuti kanaal – Okavango delta (volpension).

U vliegt in ca. 50 min. naar &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp, gelegen in een privé concessie in de Okavango Delta. ’s Middags maakt u een eerste safari in een open safarivoertuig.

2 overnachtingen &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp.

Dag 5: Okavango Delta (volpension).

U doorkruist talrijke lagunes en rivierarmen en krijgt inzicht in het fascinerende ecosysteem. Verken de Okavango Delta per mokoro (traditionele boomstamkano, afhankelijk van waterstand) alsook natuurwandelingen en gaan vissen of safari’s. De Okavango Delta biedt een veelvoud aan dierenobservaties. U ziet er buffels, nijlpaarden, olifanten en antilopen. Met een beetje geluk ontmoet u ook luipaarden en hyenahonden.

Dag 6: Savuti kanaal (volpension).

Met een 15 min. durende vlucht gaat u van de Nxabega airstrip naar &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp midden in de Okavango Delta. U doorkruist ontelbare lagunes en rivierarmen en krijgt een indruk van dit fascinerend ecosysteem. Verken de Okavango Delta verder per mokoro of per boot (afhankelijk van waterstand), maak een natuurwandeling of ga vissen. Ook worden er dag- en avondsafari’s aangeboden. De afwisselende vogelwereld is een echte belevenis.

2 overnachtingen &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp

Dag 7: Okavango Delta (volpension)

Neem deel aan de aangeboden safari-activiteiten.

Dag 8: Okavango Delta – Maun (ontbijt).

’s Morgens vlucht van de Okavango Delta naar Maun (vliegtijd ca. 30 min.). Hier eindigt uw unieke safari in Botswana.

Code

121786

Inclusief

Binnenlandse vluchten, vermelde transfers en safari-activiteiten, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes en huiswijn, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed), lokale luchthavenbelastingen.

Exclusief

Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Reisdata

Dagelijks

Aantal deelnemers

Min. 2 personen.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte koffer of reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage (bijvoorbeeld een rugzakje).

Deze vluchten zijn per klein vliegtuig en zijn geen chartervluchten. Tussenstops naar uw bestemming zijn hierdoor mogelijk.

U kunt de reis ook in de afzonderlijke camps verlengen. Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere combinaties met volgende lodges en camps van &Beyond zijn (tegen toeslag) mogelijk: Chobe Under Canvas, Xudum Okavango Delta Lodge, Sandibe Okavango Safari Lodge.

Vanaf prijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

08.02.2019 - 23.03.2019 4.490 24.03.2019 - 22.06.2019 5.040 23.06.2019 - 30.09.2019 9.023 01.10.2019 - 12.12.2019 5.040 13.12.2019 - 02.01.2020 9.023

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid