×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Zwembad bij Leroo La Tau

Zwembad bij Leroo Lau Tau | Kalahari & Okavango Delta

Kwando Safari

Kwando Safari| Kalahari & Okavango Delta

Leroo La Tau Lodge

Leroo La Tau Lodge | Kalahari & Okavango Delta

Kalahari & Okavango Delta

Vliegsafari Kalahari & Okavango Delta in BotswanaIn één oogopslag

  • 9 dagen fly-in safari van/naar Maun
  • Dagelijks vertrek vanaf 2 pers.
  • Accommodaties met max. 12 exclusieve tenten/chalets
  • Vanaf; € 5.479 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

 

9-daagse fly-in safari met eersteklasse kampen & lodges van/naar Maun

´Kalahari´ betekent in de taal van de Tswana ´grote dorst´. Water is de grootste schat in de Kalahari woestijn. Geringe neerslag van december tot ongeveer eind mei laat hier het leven exploderen. Duizenden wilde dieren bevolken dan de savanne. Uniek is de landschappelijke atmosfeer in deze eindeloze uitgestrektheid.

Het tegenovergestelde hiervan is de waterrijke Okavango delta met zijn Afrikaanse dieren-, vogel- en plantenwereld in overvloed. Deze tegengestelde combinatie zal u betoveren.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Maun – Central Kalahari GR (diner).

Aankomst in Maun tegen de middag. Op de luchthaven wordt u opgewacht door uw piloot. Vlucht per klein vliegtuig naar het zuiden van de Central Kalahari GR, de grootste game reserve ter wereld. Vliegtijd ca. 45 min. Transfer naar het camp. Direct na aankomst eerste safari tot zonsondergang.

2 overnachtingen Tau Pan Camp.

Dag 2: Central Kalahari GR (volpension).

Het reservaat was jarenlang gesloten voor bezoekers en geldt als een van de laatste echte wildernisgebieden ter wereld. In de maanden december t.e.m. maart lopen hier vanwege de beperkte regenval die voor vers gras zorgt, grote kuddes gnoes, oryx antilopen en ander wild. Bekend zijn de sterke Kalahari leeuwen met donkere manen. Ook zijn er cheeta’s en luipaarden. In de ochtend en middag maakt u natuur- en wildtochten in een open 4x4 voertuig.

Dag 3: Kalahari – Nxai Pan NP (volpension).

Vlucht per klein vliegtuig naar Nxai Pan NP. Vliegtijd ca. 50 min. Het park is bekend om zijn reusachtige kuddes springbokken, gnoes, giraffen en olifanten. Duizenden zebra’s krijgen hier in het voorjaar hun jongen. Leeuwen, cheeta’s, hyena’s, luipaarden en wilde honden komen hier voor. ’s Middags een safari.

2 overnachtingen Nxai Pan Camp.

Dag 4: Nxai Pan NP (volpension).

’s Ochtends en ’s middags ontspannende safari’s. Bezoek de beroemde Baines Baobabs, die al vele beroemde kunstenaars en schilders geïnspireerd hebben.

Dag 5: Nxai Pan NP – Makgadikgadi NP (volpension).

’s Morgens met een klein vliegtuig naar het westelijke Makgadikgadi NP en aansluitend een transfer naar de Leroo La Tau Lodge, aan de oever van de Boteti rivierbedding. Ontelbare aantallen dieren komen met name in de droge periode naar de waterdrinkplaats vlak voor de tenten om te drinken. ’s Middags een tocht in de uitgestrekte Makgadikgadi Pan.

2 overnachtingen Leroo La Tau Lodge.

Dag 6: Makgadikgadi NP (volpension).

’s Ochtends en ’s middags een tocht en safari bij de Pan. De uitgestrektheid van het landschap en de stilte zullen indruk maken. Wildobservatie aan de drinkplaats.

Dag 7: Makgadikgadi NP – Okavango Delta (volpension).

’s Morgens een transfer van ca. 1 u. naar de luchthaven van Maun. Vlucht met een klein vliegtuig naar de Moremi GR in de Okavango Delta. De vlucht over de delta geeft u een uitstekende indruk van de waterwereld, die bestaat uit kanalen, rivierarmen en lagunes met eilanden met bomen, planten en savannes. Vliegtijd ca. 50 min. ’s Middags safari.

2 overnachtingen Xakanaxa Camp.

Dag 8: Okavango Delta / Moremi GR (volpension)

’s Ochtends en ’s middags safari’s door het wildrijke landschap van het Moremi GR. Via een boottocht over riet- en papyrusvolle rivierarmen ontdekt u de wondere waterwereld van de delta. Vrijwel alle Afrikaanse diersoorten zijn hier te vinden, net als een veelzijdige vogelfauna.

Dag 9: Okavango Delta / Moremi GR – Maun (ontbijt).

Na een ochtendsafari met ontbijt of een boottocht vliegt u met een klein vliegtuig naar Maun, waar u tegen de middag aankomt. Graag boeken wij een aansluitend programma voor u.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Leroo La Tau (FC)

Accommodations

Leroo La Tau (FC)

Leroo La Tau (FC) heeft 12 chalets die ieder voorzien zijn van eigen badkamer en zicht op de Boteti rivier. De lodge is gelegen in het Makgadikgadi...


Lees meerOfferte aanvragen
Xakanaxa Camp (FC)

Accommodations

Xakanaxa Camp (FC)

Xakanaxa Camp (FC) is gelegen in het midden van Moremi Wildreservaat en wordt gerankt in het tijdschrift Getaway in de top tien. Het heeft 12 tenten...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

25664

Inclusief

Vluchten van/naar Maun, overnachtingen, vermelde maaltijden, snacks, lokale drankjes en huiswijn, vermelde transfers en activiteiten, entreegelden nationale parken en wildreservaten en wasservice (geen ondergoed), Engelstalige reisbegeleiding.

Exclusief

Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Aantal deelnemers

Min. 2 pers.

Reisdata

Dagelijks

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg bagage p.p. in een zachte koffer of reistas, inclusief foto-uitrusting.

Vanaf prijs per persoon in euro(o.b.v. 2 pers.) 24.06.2019 - 31.10.2019 6.483 01.11.2019 - 14.11.2019 5.699 15.11.2019 - 30.11.2019 5.479

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid