×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Sanctuary Chief Camp

Sanctuary Chiefs Camp | Land van de grijze reuzen met Sanctuary Safaris

Baines' Camp Sanctuary

Baines' Camp Sanctuary | Land van de grijze reuzen met Sanctuary Safaris

Kamer Sanctuary Chiefs Camp

Kamer Sancruary Chiefs Camp | Land van de grijze reuzen met Sanctuary Safaris

Land van de grijze reuzen

7 dagen fly-in safari met Okavango Delta en Chobe van Maun naar Kasane

Over de reis

De Okavango Delta is een groene oase in het kale landschap van de Kalahari. De delta beschikt permanent over water en grazige weides. Dit resulteert in een enorme veelzijdigheid aan diersoorten van water- en landdieren tot een bonte vogelwereld. We bieden u een exclusieve fly-in safari in deze wondere wereld, inclusief een uniek hoogtepunt: een wandeling door de bush met drie olifanten! Het slot van uw belevenisvolle reis wordt gevormd door een bezoek aan het Chobe NP, het olifantenparadijs. U verblijft in de camps van de Sanctuary Retreats, zeer exclusieve accommodaties in Botswana.

In een oogopslag

  • 7 dagen fly-in safari
  • van Maun naar Kasane of omgekeerd
  • project ´Living with Elephants´
Vanaf € 4.552 p.p.

Dag 1: Maun - Okavango Delta (diner).

Zorg ervoor dat u uiterlijk tegen de middag in Maun arriveert, zodat u nog tijd heeft voor een safari-activiteit. Uw piloot wacht op u op de luchthaven van Maun. Vlucht van Maun met een klein vliegtuig naar het camp in de Okavango Delta (vliegduur ca. 15 min.). Geniet ’s middags van een eerste safari in een open terreinwagen.

Overnachting: 2 overnachtingen Sanctuary Baines’ Camp.

Dag 2: Okavango Delta (volpension).

Geniet van een hele dag in de delta. Er zijn 2 activiteiten inbegrepen. U kunt kiezen uit een safari in een open terreinwagen, een bushwandeling of een boot/mokorotocht. In de voormiddag heeft u de gelegenheid om, met oog op het project ´Living with Elephants´, een wandeling door de bush te maken met olifanten en veel te weten te komen over deze grijze reuzen.

Dag 3: Okavango Delta - Moremi wildreservaat (volpension).

In de voormiddag vliegt u per klein propellervliegtuig over de delta naar het Sanctuary Chief’s Camp (vliegduur ca. 15 min.). Deze vlucht geeft u een zeer goede indruk van de Okavango Delta met zijn rivieren, kanalen, lagunes en eilanden. ’s Middags kunt u tijdens een safari met een beetje geluk olifanten, buffels, zebra’s, giraffen en diverse antilopesoorten tegenkomen – en misschien zelfs leeuwen of een luipaard!

Overnachting: 2 overnachtingen Sanctuary Chief’s Camp.

Dag 4: Moremi wildreservaat (volpension).

U gaat ’s morgens op safari in het prachtige parkachtige landschap van het Moremi wildreservaat. ’s Middags maakt u een boottocht door de vertakkingen van de delta. Daar treft u nijlpaarden, krokodillen en een bonte vogelwereld.

Dag 5: Moremi wildreservaat – Chobe NP (volpension).

Na een ochtendsafari vliegt u met een klein vliegtuig naar Kasane aan de Chobe rivier (vliegduur ca. 90 min.). Korte transfer naar de lodge. ’s Middags kunt u kiezen tussen een safari langs de wildrijke oever van de Chobe rivier of een boottocht over de rivier met wildobservatie vanaf het water.

Overnachting: 2 overnachtingen Sanctuary Chobe Chilwero Lodge.

Dag 6: Chobe NP (volpension).

U heeft vandaag de keuze om te genieten van een boottocht op de Chobe rivier of een safari in een open safarivoertuig. Ook heeft u de mogelijkheid om aan het einde van deze spannende safarireis te genieten in de moderne spa van de lodge (niet inbegrepen).

Dag 7: Chobe rivier - Kasane (ontbijt).

Na een laatste safari transfer naar de stad of de luchthaven van Kasane.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Sanctuary Baines´ Camp (MC+)

Accommodations

Sanctuary Baines´ Camp (MC+)

Sanctuary Baines´ Camp (MC+) is gelegen in een privé wildreservaat grenzend aan Moremi Wildreservaat. Het beschikt naast een hoofdgebouw ook over een...


Lees meerOfferte aanvragen
Sanctuary Chief`s Camp (FC)

Accommodations

Sanctuary Chief`s Camp (FC)

Sanctuary Chief`s Camp (FC) grenst aan het Moremi wildreservaat. Het camp bestaat uit 5 suites, zwembad met zonnedek, bar, lounge, restaurant en...


Lees meerOfferte aanvragen
Chobe Chilwero Lodge (FC)

Accommodations

Chobe Chilwero Lodge (FC)

Net buiten Chobe National Park ligt Chobe Chilwero Lodge (FC). De lodge bestaat uit 15 luxueuze chalets en beschikt over een lounge, restaurant, bar,...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

269

Inclusief

binnenlandse vluchten, transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, safari’s, boot/kanotochten, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed), vertrekbelasting Maun binnenlandse vluchten.

Exclusief

internationale vluchten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien, olifantenproject ´Living with Elephants´.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas. Grote koffers kunnen in Maun worden achtergelaten. Registratie vereist.

Tussen 15.01.-15.02.2020 zijn de drie olifanten van het ´Living with Elephants´ project met vakantie.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid