×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Okavango Delta & Makgadikgadi NP

5 dagen fly-in safari van/naar Maun

Over de reis

Op deze compacte fly-in safari leert u de groene Okavango Delta en de droge Makgadikgadi zoutvlaktes kennen. Het programma is perfect combineerbaar met andere reizen naar Botswana en Namibië. Alle fly-in safari’s naar Botswana dienen tijdig te worden geboekt. De camps hebben slechts een beperkt aantal bedden en Botswana is een zeer populaire vakantiebestemming!

In een oogopslag

  • 5 dagen fly-in safari
  • exclusieve privécamps en -lodges
  • combineerbaar met andere reizen
Vanaf € 2.476 p.p.

Dag 1: Maun - Okavango Delta (diner).

Op de luchthaven van Maun wordt u opgewacht door uw piloot, die u per klein vliegtuig over de Okavango Delta naar de airstrip van het Xakanaxa Camp brengt (ca. 20 min. vliegen). Transfer naar het camp. Afhankelijk van uw aankomsttijd maakt u in de namiddag uw eerste safari.

Overnachting: 2 overnachtingen Xakanaxa Camp.

Dag 2: Okavango Delta (volpension).

Maak tijdens safari’s en boottochten kennis met de wirwar van waterwegen in de delta, waar heel wat papyrusbomen groeien. Onderweg leert u het uitbundige dierenleven in de aangrenzende savannes kennen. Xakanaxa Camp ligt midden in het 4.900 km² grote Moremi wildreservaat en was een van de eerste camps in de Okavango Delta. Bovendien is het een van de weinige camps die het hele jaar door land- en wateractiviteiten aanbieden.

Dag 3: Okavango Delta - Makgadikgadi NP (volpension).

’s Morgens vliegt u na een laatste safari-activiteit verder per klein vliegtuig naar het Makgadikgadi NP. De vlucht duurt ca. 55 min. en vliegt eerst over de groene delta en vervolgens over de droge savanne. Na aankomst heeft u in de namiddag nog tijd voor een volgende safari.

Overnachting: 2 overnachtingen Leroo La Tau.

Dag 4: Makgadikgadi NP (volpension).

Het Makgadikgadi NP trekt aan het begin van het droge seizoen meer dan 25.000 gnoes en zebra’s aan en vormt daarmee de locatie van de op een na grootste migratie van Afrika. Het is hier duidelijk te zien wanneer het droge seizoen begint: de zoutpannen veranderen dan in een meer met beken en poelen. Uw accommodatie ligt op de rotsen vlak aan de Boteti rivier, zodat u met een beetje geluk vanuit uw chalet al dieren kunt observeren. De lodge biedt dag- en nachtsafari's aan, evenals dagexcursies naar de Nxai Pans en naar de beroemde Baines Baobabs.

Dag 5: Makgadikgadi NP - Maun (ontbijt).

’s Morgens maakt u nog een laatste safari. In de loop van de voormiddag vlucht per klein vliegtuig terug naar Maun.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Xakanaxa Camp (FC)

Accommodations

Xakanaxa Camp (FC)

Xakanaxa Camp (FC) is gelegen in het midden van Moremi Wildreservaat en wordt gerankt in het tijdschrift Getaway in de top tien. Het heeft 12 tenten...


Lees meerOfferte aanvragen
Leroo La Tau (FC)

Accommodations

Leroo La Tau (FC)

Leroo La Tau (FC) heeft 12 chalets die ieder voorzien zijn van eigen badkamer en zicht op de Boteti rivier. De lodge is gelegen in het Makgadikgadi...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

86732

Inclusief

binnenlandse vluchten en vermelde transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, safari-activiteiten, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed).

Exclusief

internationale vluchten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage. Toeslag op een eenpersoonskamer vanaf 3 alleenreizenden van 01.11.19-30.06.20 en 01.11.-30.11.20. De camps zijn gesloten op: Camp Xakanaxa 01.02.-29.02.2020, Leroo La Tau 15.01.-29.02.2020.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid