×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Woestijn & delta

10 dagen fly-in safari van/naar Maun

Over de reis

De camps van Ker & Downey Botswana en van African Bush Camps onderscheiden zich door exclusieve locaties in privéconcessies. Beleef het oorspronkelijke Afrika onder begeleiding van een ervaren gids, die u meeneemt op wandelsafari’s, mokorotochten (Kanana) en op dag- en nachtsafari’s.

In een oogopslag

  • 10 dagen fly-in safari van/naar Maun met dagelijks vertrek
  • exclusieve privécamps
  • inclusief gift aan straatkinderen in Maun
Vanaf € 4.844 p.p.

Dag 1: Maun - Central Kalahari (diner).

Na aankomst in Maun wordt u ontvangen en volgt een transfer per klein vliegtuig naar de Dinaka airstrip (ca. 40 min. vliegen). Eerste safari op weg naar het camp.

Overnachting: 3 overnachtingen Dinaka.

Dag 2 - 3: Central Kalahari (volpension).

Het luxueuze camp ligt in het noordelijke deel van de Kalahari. Het uitgestrekte woestijnlandschap is de habitat van de Kalahari leeuwen, die u kunt bewonderen tijdens ochtend- en avondsafari’s. U heeft bovendien de mogelijkheid om een bushwandeling te maken met ervaren San Bosjesmannen. Tijdens de drie geplande overnachtingen is het mogelijk om een nacht door te brengen als ´sleep-out´ onder de sterrenhemel – een unieke ervaring! Dinaka beschikt ook over een ondergrondse ´hide´, vanwaar u dieren bijzonder goed kunt observeren en fotograferen.

Dag 4: Central Kalahari - Okavango Delta (volpension).

Transfer in een klein vliegtuig naar de Kanana Airstrip (ca. 60 min. vliegen). Tijdens de safari op weg naar het camp zult u algauw beseffen dat dit landschap tegengesteld is aan dat van de Kalahari.

Overnachting: 3 overnachtingen Kanana Camp.

Dag 5 - 6: Okavango Delta (volpension).

Het gebied rond Kanana geeft u exclusieve toegang tot de ongerepte natuur en het wildlife bij de Xudum rivier. Uitgerust met camera en verrekijker neemt u deel aan activiteiten zoals de dag- en avondsafari’s, boot- en mokorotochten (afhankelijk van de waterstand), begeleide wandeltochten en hengelen. Als bijzonder hoogtepunt bezoekt u een reigerkolonie. Reigers komen namelijk tussen midden juni en november naar Kanana om te broeden. In dit camp heeft u opnieuw de mogelijkheid om een sleep-out onder de sterren te boeken.

Dag 7: Okavango Delta - Linyanti gebied (volpension).

’s Morgens een korte vlucht met een klein vliegtuig van Kanana naar het Linyanti Bush Camp in het Linyanti overstromingsgebied (ca. 40 min. vliegen). Op weg naar het camp maakt u een eerste safari. Vanuit het camp worden dag- en avondsafari’s met volgspot aangeboden. Speciaal in het aanbod zijn bushwandelingen onder leiding van ervaren gidsen. Op die manier ontdekt u de Botswaanse dierenwereld vanuit een heel ander perspectief.

Overnachting: 3 overnachtingen Linyanti Bush Camp.

Dag 8 - 9: Linyanti gebied (volpension).

’s Morgens en ’s middags maakt u safari’s per terreinwagen aan de rand van de overstromingsvlaktes en aan de oevers van de Linyanti. In de droge maanden van de zuidelijke winter (mei tot november) trekken grote kuddes buffels en olifanten naar dit afgelegen gebied. Met een beetje geluk ziet u heel wat wilde dieren, zoals sabel en roan antilopen, leeuwen, hyenahonden en tijdens een nachtsafari de schuwe luipaarden.

Dag 10: Linyanti gebied – Maun (ontbijt).

Na een laatste vroege safari vliegt u per klein vliegtuig terug naar Maun (ca. 60 min. vliegen). Einde van een boeiende reis.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Kanana Camp (MC+)

Accommodations

Kanana Camp (MC+)

Het hoofdgebouw van Kanana Camp (MC+) is gebouwd op een houten platform onder een groot tentdoek. Het camp bevat, een bar, lounge, souvenirwinkel en...


Lees meerOfferte aanvragen
Linyanti Bush Camp (MC)

Accommodations

Linyanti Bush Camp (MC)

Gelegen aan de rand van het overstromingsgebied van de Linyanti Rivier ligt Linyanti Bush Camp (MC). Het camp bestaat uit 6 grote safaritenten ieder...


Lees meerOfferte aanvragen
Dinaka

Accommodations

Dinaka

Het Kalahari GR staat bekend om zijn veelzijdigheid. Elke reis naar Botswana moet hier zeker passeren.


Lees meerOfferte aanvragen

Code

87624

Inclusief

vermelde binnenlandse vluchten, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, vermelde safari-activiteiten, entreegelden nationale parken, wasservice en Engelstalige reisbegeleiding.

Exclusief

internationale vluchten, persoonlijke uitgaven, fooien, overige drankjes en optionele activiteiten.

Opmerking

Tussen 01.04.-30.11.20 is een helikoptervlucht van 30 min. in het Linyanti Bush Camp gratis inbegrepen.

Bagagebeperking: max. 20 kg p.p. in een zachte reistas, incl. foto-uitrusting en handbagage.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid