Xakanaxa Camp & Deception Valley

Xakanaxa Camp & Deception Valley2017-07-10T11:02:13+01:00

Belangrijke tip: alle vliegsafari’s naar Botswana dienen tijdig te worden geboekt. De kampen hebben slechts een beperkt aantal bedden en Botswana is een zeer populaire vakantiebestemming! Wij hebben voor u 3 combinaties uitgewerkt:

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1 Maun – Okavango Delta (diner).
Op de luchthaven van Maun wordt u opgewacht door uw piloot die u per klein vliegtuig over de Okavango Delta naar het vliegveld van Xakanaxa Camp brengt (vliegtijd ca. 20 min). Transfer naar Xakanaxa Camp. Afhankelijk van uw aankomsttijd maakt u uw eerste safari.
2 overnachtingen in het Xakanaxa Camp.

Dag 2 Okavango Delta (volpension).
Maak tijdens safari’s en boot- en mokoro/kanotochten kennis met de wirwar van waterwegen in de Delta en het uitbundige dierenleven in de aangrenzende savannes.

Dag 3 Okavango Delta – Kalahari (volpension).
Na een vroege safari vliegt u met een klein vliegtuig eerst over de Delta en dan over het droge gebied van ‘de Grote Kalahari’ naar de Deception Valley Lodge, aan de rand van het Central Kalahari N.P. (vliegtijd ca. 1 uur). ’s Middags maakt u een eerste safari in een terreinwagen door de uitgestrekte savanne van de Kalahari.
2 overnachtingen in de Deception Valley Lodge.

Dag 4 Kalahari (volpension).
’s Ochtends maakt u een wandeling met een Bosjesman door de Kalahari. U leert veel interessante dingen over tradities, de overlevingspraktijk en jachttechnieken van deze oerbewoners. Ook komt u meer te weten over de heilzame werking van planten. ’s Middags onderneemt u een tweede rit door de Kalahari, die kan eindigen in een avondsafari, waarbij u eventueel zelfs nachtdieren kunt observeren.

Dag 5 Kalahari – Maun (ontbijt).
U vliegt ’s ochtends terug vanuit de Kalahari naar Maun.

kaartje vliegsafari Xakanaxa Camp & Deception Valley

Inclusief
Vluchten van/naar Maun, verblijf in een tweepersoonstent met privédouche/wc, alle safari-activiteiten, vermelde maaltijden inclusief snacks, lokale drankjes en huiswijn, transfers volgens programma, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte koffer of reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.
De vluchten met kleine vliegtuigen zijn geen chartervluchten. Tussenstops zijn mogelijk.
Alle fly-in safari’s kunnen ook van/naar Kasane worden geboekt.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
2.151 Euro

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie