Xakanaxa Camp & Kwara Camp

Xakanaxa Camp & Kwara Camp2017-07-10T11:04:46+01:00

5 daagse vliegsafari naar safarikampen in de Okavango Delta

Belangrijke tip: alle vliegsafari’s naar Botswana dienen tijdig worden geboekt. De kampen hebben slechts een beperkt aantal bedden en Botswana is een zeer populaire vakantiebestemming! Wij hebben voor u 3 combinaties uitgewerkt:

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1 Maun – Okavango Delta (diner).
Op de luchthaven van Maun wordt u opgewacht door uw piloot die u per klein vliegtuig over de Okavango Delta naar het vliegveld van Xakanaxa Camp brengt (vliegtijd ca. 20 min). Transfer naar Xakanaxa Camp. Afhankelijk van uw aankomsttijd een eerste safari-activiteit.
2 overnachtingen in het Xakanaxa Camp.

Dag 2 Okavango Delta (volpension).
U maakt tijdens safari’s en boot- en mokoro/kanotochten kennis met de Okavango Delta en de aangrenzende wildrijke savannes.

Dag 3 Okavango Delta – Kwara Camp (volpension).
’s Middags transfer naar het Kwara Camp – een bijzondere ervaring. Onderweg kunt u nijlpaarden, krokodillen en een bonte vogelwereld observeren. Breng ’s middags een bezoek aan de Gadikwe lagune met de grote reigerkolonie.
2 overnachtingen in het Kwara Camp.

Dag 4 Kwara Camp (volpension).
Tijdens dag- en avondsafari’s ziet u met een beetje geluk leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels, verschillende antilopensoorten, giraffen en zebra’s.

Dag 5 Kwara Camp – Maun (ontbijt).
’s Ochtends kunt u nog een safari maken of een excursie per boot. In een klein vliegtuig vliegt u daarna terug naar Maun, waar u tegen de middag arriveert (vliegtijd ca. 25 min).

Inclusief
Vluchten van/naar Maun, verblijf in een tweepersoonstent met privédouche/wc, alle safari-activiteiten, vermelde maaltijden inclusief snacks, lokale drankjes en huiswijn, transfers volgens programma, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte koffer of reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage (bijvoorbeeld een rugzakje).
De vluchten met kleine vliegtuigen zijn geen chartervluchten. Tussenstops zijn mogelijk.
Alle fly-in safari’s kunnen ook van Maun naar Kasane, van Kasane naar Maun of van/naar Kasane worden geboekt.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
2.004 Euro

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende fly-in safari’s aan in Botswana:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie