Treetops Lodge (MC)

Treetops Lodge (MC)2017-07-11T20:58:54+01:00

Het hotel kijkt uit op een drinkplaats en laat u de Afrikaanse dierenwereld van het Aberdare NP op indringende manier verkennen.

De Treetops Lodge ligt op het pad van een oude olifanten trekroute tussen de Aberdare Mountains en Mount Kenya National Park. De lodge ligt bij een drinkplaats en zoutpan waar olifanten komen zout likken. Vanuit de lounges en vanaf de vier dekken kunt u ondermeer olifanten, buffels en neushoorns zien. Ook vanuit de “photographic hides” op de begane grond kunt u close-ups maken van de wilde dieren bij de drinkplaats.

De Treetops Lodge ligt op ongeveer 180 kilometer van Nairobi, in het Aberdare Nationaal Park, en ligt 17 km van de Outspan Nyeri, waar de gasten hun verblijf in de Treetops beginnen en eindigen.

Lodge
Het nieuw ingericht restaurant biedt door zijn zithoeken een zekere privésfeer en is uitgerust met een kookhoek, saladebar en ontbijtbuffet. De lounge bevindt zich in de bar en nodigt uit om iets te drinken tijdens de dierenobservaties. Daarvoor is er een uitzichtplatform en voor de professionals een schuilplaats om fraaie foto’s te maken. U kunt verschillende safari’s maken, alsook wandelsafari’s door het reservaat.

Accommodatie
De 33 standaard kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en een groot venster waardoor u het wild kunt zien. De 3 ruime suites met ligbad en uitgebreide zithoek bieden met hun grote vensters een nog beter uitzicht op de dieren die naar de drinkplaats komen. Op de begane grond ligt een standaard kamer die geschikt is voor rolstoelgebruikers.

Inclusief
Volpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, activiteiten, entreegelden nationaal park.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar. Kinderen van 5-11 jaar 50% korting in de kamer van de ouders.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels in het zelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan