×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Sosian Game Ranch (MC+)

De Sosian Ranch House is gelegen op een 24.000 hectare Game Ranch op het Laikipia plateau. De Game Ranch omvat meer dan 70 soorten wilde zoogdieren, waaronder vier van de 'Big Five' (incl. leeuwen) - alsmede een groot aantal andere grote zoogdieren, inclusief de Cheetah en de zeldzame wilde hond. Op de Sosian Game Ranch kunt u ook nacht gamedrives, wandelsafari's en safari's per paard maken. Sosian kan bereikt worden per lijnvliegtuig (naar Nanyuki Airstrip), waar de gasten worden opgehaald (2 uur rijden), of per chartervlucht (naar de Sosian airstrip).

Adres

Sosian Private Game Ranch, Laikipia, Kenya

Kamers

Sosian heeft vier cottages met zeven tweepersoonskamers. De kamers zijn voorzien van een patio, badkamer, tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met klamboe.

Faciliteiten

Het gerenoveerde en elegant ingerichte Ranch House - stammende uit de jaren ’40 - beschikt over een lounge, eetzaal, bibliotheek, biljartkamer en terras met zwembad. Er worden gamedrives aangeboden, waarbij u een overvloed aan olifanten kunt zien, maar meer zeldzame zoogdieren als de Grevy zebra en de Jackson’s hartebeest. U kunt paardrijden op een van de safari paarden (getraind door Offbeat Safaris) of een Kameel trektocht maken. U kunt kiezen voor picknicken of sundowners bij de waterval.

Locatie van Sosian Game Ranch (MC+)