Sosian Game Ranch (MC+)

Sosian Game Ranch (MC+)2017-07-11T21:28:12+01:00

De Sosian Ranch House is gelegen op een 24.000 hectare Game Ranch op het Laikipia plateau. De Game Ranch omvat meer dan 70 soorten wilde zoogdieren, waaronder vier van de 'Big Five' (incl. leeuwen) – alsmede een groot aantal andere grote zoogdieren, inclusief de Cheetah en de zeldzame wilde hond. Op de Sosian Game Ranch kunt u ook nacht gamedrives, wandelsafari's en safari's per paard maken. Sosian kan bereikt worden per lijnvliegtuig (naar Nanyuki Airstrip), waar de gasten worden opgehaald (2 uur rijden), of per chartervlucht (naar de Sosian airstrip).

Adres
Sosian Private Game Ranch, Laikipia, Kenya

Kamers
Sosian heeft vier cottages met zeven tweepersoonskamers. De kamers zijn voorzien van een patio, badkamer, tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met klamboe.

Faciliteiten
Het gerenoveerde en elegant ingerichte Ranch House – stammende uit de jaren ’40 – beschikt over een lounge, eetzaal, bibliotheek, biljartkamer en terras met zwembad. Er worden gamedrives aangeboden, waarbij u een overvloed aan olifanten kunt zien, maar meer zeldzame zoogdieren als de Grevy zebra en de Jackson’s hartebeest. U kunt paardrijden op een van de safari paarden (getraind door Offbeat Safaris) of een Kameel trektocht maken. U kunt kiezen voor picknicken of sundowners bij de waterval.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan