Meru National Park

Meru National Park2017-07-11T21:44:02+01:00

Ten noorden van Mount Kenya ligt het weinig bezochte Meru National Park. In dit afgelegen park wordt het landschap bepaald door uitgestrekte grasvlaktes en uitlopers van omringende bergketens. Langs de rivieren leeft veel wild. Het park is nog onaangetast door mensenhanden en heeft een grote variëteit aan landschappen. In deze prachtige wildernis leeft niet alleen de ‘Big Five’, ook meer dan 300 soorten vogels zijn hier waargenomen. Hoewel Meru één van de belangrijkste en mooiste nationale parken van Kenia is, ligt het buiten de gebruikelijke route die de meeste toeristen volgen. Alleen dat maakt een bezoek aan Meru al meer dan waard.

Meru Nationaal Park wordt door drie rivieren omsloten, waaronder de Tana rivier, welke heel Oost-Kenia doorkruist, en tussen Malindi en Lamu uitmondt in de Indische Oceaan.

In de jaren ’50 werd in dit Park de leeuwin Elsa door Joy Adamson in het wild vrijgelaten. Onder het wild in dit Park bevinden zich olifanten, nijlpaarden, leeuwen, luipaarden en jachtluipaarden. Er zijn hier ook zo’n 300 vogelsoorten te bewonderen.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij het Meru National Park aanbieden:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan