Offbeat Meru (MC+)

Offbeat Meru (MC+)2017-07-11T22:28:44+01:00

Offbeat Meru Camp is een luxe semipermanent safarikamp dat ligt boven de Bisanadi rivier – net buiten het Meru Nationaal Park. De gasten kunnen hier genieten in een omgeving met gevarieerd landschap van savanne, rivieren bossen en moerassen.

Adres
Bisanadi National Reserve, Meru National Park, Kenia

Tenten
De accommodatie van het Offbeat Meru Safarikamp bestaat uit 6 ruime safaritenten, elk voorzien van ensuite faciliteiten (douche, een wastafel en toilet).

Faciliteiten
Het safarikamp heeft een centrale eetgelegenheid, loungegedeelte met comfortabele sofa’s en het schrijftafel, bibliotheek en een zwembad.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan