×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Sweetwaters Tented Camp (MC+)

Het Sweetwaters Tented Camp ligt in het hart van 45.000 hectare Ol Pejeta Conservancy, een wildreservaat wat op ongeveer 3 uur rijafstand van Nairobi ligt. Het safarikamp ligt te midden van het typische savanne grasland met ’whistling thorn trees’ en andere acacia bomen, en met uitzicht op een verlichte drinkwaterplaats en in de verte de besneeuwde toppen van de Mount Kenya. Het Ol Pejeta Conservancy heeft de hoogste wilddichtheid en wildvariatie van elk park of reservaat in Kenia. Sweetwaters is te bereiken per vliegtuig (naar Nanyuki Airstrip) en vervolgens via de weg vanaf Nanyuki (1 ½ uur).

Adres

Nanyuki, Mount Kenya Area, Kenia

Tenten

De accommodatie van het kamp bestaat uit 40 comfortabele safaritenten, waarvan sommige op de begane grond en sommige gebouwd zijn op een verhoogd houten platform. Alle safaritenten zijn bedekt met grasdaken om de tent koel te houden, tijdens het heetste van de dag. Elke tent heeft een ruime veranda en en-suite badkamer. Het oorspronkelijke ranch gebouw bevat een eetkamer, een bar en een receptie met een openhaard, en daarnaast ook een zwembad.

Faciliteiten

Het Sweetwaters Tented Camp beschikt over een restaurant, een lounge met open haard, souvenirwinkel en een zwembad met ligstoelen. Voorts is alles aanwezig wat men kan verwachten om het verblijf aangenaam te maken.

Activiteiten

Dag en nacht gamedrives, wandelingen in de natuur samen met een natuurwetenschapper. Het bezoeken van de 200 hectare chimpansee Sanctuary, waar wees chimpansees zijn gered en zichzelf leren te redden in de natuur.

Locatie van Sweetwaters Tented Camp (MC+)