Sweetwaters Tented Camp (MC+)

Sweetwaters Tented Camp (MC+)2017-07-11T22:55:42+01:00

Het Sweetwaters Tented Camp ligt in het hart van 45.000 hectare Ol Pejeta Conservancy, een wildreservaat wat op ongeveer 3 uur rijafstand van Nairobi ligt. Het safarikamp ligt te midden van het typische savanne grasland met ‘whistling thorn trees’ en andere acacia bomen, en met uitzicht op een verlichte drinkwaterplaats en in de verte de besneeuwde toppen van de Mount Kenya. Het Ol Pejeta Conservancy heeft de hoogste wilddichtheid en wildvariatie van elk park of reservaat in Kenia. Sweetwaters is te bereiken per vliegtuig (naar Nanyuki Airstrip) en vervolgens via de weg vanaf Nanyuki (1 ½ uur).

Adres
Nanyuki, Mount Kenya Area, Kenia

Tenten
De accommodatie van het kamp bestaat uit 40 comfortabele safaritenten, waarvan sommige op de begane grond en sommige gebouwd zijn op een verhoogd houten platform. Alle safaritenten zijn bedekt met grasdaken om de tent koel te houden, tijdens het heetste van de dag. Elke tent heeft een ruime veranda en en-suite badkamer. Het oorspronkelijke ranch gebouw bevat een eetkamer, een bar en een receptie met een openhaard, en daarnaast ook een zwembad.

Faciliteiten
Het Sweetwaters Tented Camp beschikt over een restaurant, een lounge met open haard, souvenirwinkel en een zwembad met ligstoelen. Voorts is alles aanwezig wat men kan verwachten om het verblijf aangenaam te maken.

Activiteiten
Dag en nacht gamedrives, wandelingen in de natuur samen met een natuurwetenschapper. Het bezoeken van de 200 hectare chimpansee Sanctuary, waar wees chimpansees zijn gered en zichzelf leren te redden in de natuur.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan