×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Bedouin Camp (MC+)

Ligging

Bedouin Camp ligt aan de westelijke grens van het Samburu Game Reserve. Het tentenkamp in de stijl van de beroemde woestijnnomaden ligt op een privé concessie van 83.000 hectare.

Accommodatie

Bedouin Camp bestaat uit 8 luxe tenten (16 bedden) gelegen in de schaduw van de Giant Acacia Tortilis bomen en Doum Palmen, op het witte zand aan de oever van de rivier de Ewaso Ngiro. Privacy is gewaarborgd in elk van de prachtig ingerichte tenten, die uitzicht bieden op de rivier, waar vaak ’s avonds olifanten te zien zijn. Elke tent beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet, een hemelbed met klamboe, safari stijl meubels en antiek en Perzische vloertapijten. Bedouin Camp biedt persoonlijke service en een ultieme wildlife safari belevenis.

Faciliteiten

Het safarikamp beschikt over een loungebar met terras, restaurant, wasserijservice en 24-uur roomservice. Er wordt ’s ochtends een volledig Engels ontbijt geserveerd, inclusief eiren naar wens, vers fruit en sappen. Lunch wordt geserveerd op het terras aan de rivieroever, terwijl u kunt genieten van de kapriolen van de badende en door de modder rollende olifanten. Het diner wordt geserveerd in het zinderende licht van de kandelaars in de "mess" bedoeïenen tent. Maar optioneel en als het weer het toelaat kunt u een "private diner" hebben onder de sterren, met uw eigen persoonlijke butler. Massage en aromatherapie zijn beschikbaar op aanvraag.

Activiteiten

U kunt ’s ochtends en ’s avonds op safari gaan in het Samburu park of in het concessie gebied van het safarikamp zelf. Maar ook "Night Game drives" zijn mogelijk. U kunt geëscorteerd natuurwandelingen maken, met "Sundowners" en Bush Picknick. Ook kunt u deelnemen aan een kameeltrektocht.

Bedouin Camp ligt in een gebied met een grote concentratie Afrikaanse Wildlife, de diversiteit van wild en natuurschoon is met niets te vergelijken. Samburu staat bekend om zijn wildsoorten: Net-giraf, Grevy’s Zebra, Besia Oryx en de lange hals Gerenuk. Maar ook de luipaard, leeuw, cheeta, caracal en enorme mannetjes olifanten zijn alle regelmatige bezoekers van het kamp.

U krijgt de gelegenheid om de oorspronkelijke dorpen van de Samburu stammen te bezoeken hun kleurrijke cultuur van dichtbij mee te maken. Bedouin Camp zet zich in voor het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.

Locatie van Bedouin Camp (MC+)