Elephant Bedroom Camp (FC)

Elephant Bedroom Camp (FC)2017-07-11T23:09:23+01:00

Ligging
Elephant Bedroom is een exclusief tentenkamp, dat ligt aan de oevers van de Ewaso Nyiro rivier. Het safarikamp ligt middenin het Samburu National Park, op een plek met veel doumpalmen en andere inheemse bomen en omringd door savanne.

Accommodatie
Het Elephant Bedroom Camp beschikt over 12 smaakvol ingerichte tenten met douche, wastafel en toilet en veel Afrikaanse accenten. Voor uw – met tentdoek overkapte – terras kunt u genieten van een drankje, terwijl u kijkt naar de dieren die komen drinken aan de rivier. Grote kuddes olifanten zijn regelmatige bezoekers van het camp. De luxe tenten zijn ruim van opzet en rustiek ingericht in Afrikaanse stijl. Aan de rivier staan loungebanken en hangmatten, waarvandaan u vrij zicht heeft over de rivier en hetBuffalo Springs reservaat.

Het kamp kent geen omheining waardoor wild vrij in het kamp kan binnenlopen waardoor een ashkari (=bewaker) u begeleid in de avonduren. Voor het slapen gaan dienen gasten als een ware Masai de tent de markeren met een speer als teken dat u thuis bent en niet gestoord wenst te worden.

Faciliteiten
Ook het restaurant en de bar bevinden zich in tenten, die sfeervol zijn ingericht met safarikleuren, zachte verlichting en olieverftekeningen. Bij mooi weer wordt het ontbijt en de lunch in de buitenlucht geserveerd. Tijdens uw diner bij kaarslicht wordt u culinair verwend, waarbij u volop keuze heeft ten aanzien van het menu. Na uw diner kunt u een afzakkertje nemen bij het kampvuur. Gasten worden op hun wenken bediend door het personeel

Samen met een lokale Samburu is het mogelijk een gamewalk in de omgeving te maken om de omgeving te ontdekken, waarbij u uitleg krijgt over de flora en fauna in de directe omgeving van de lodge.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan