×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Elephant Bedroom Camp (FC)

Ligging

Elephant Bedroom is een exclusief tentenkamp, dat ligt aan de oevers van de Ewaso Nyiro rivier. Het safarikamp ligt middenin het Samburu National Park, op een plek met veel doumpalmen en andere inheemse bomen en omringd door savanne.

Accommodatie

Het Elephant Bedroom Camp beschikt over 12 smaakvol ingerichte tenten met douche, wastafel en toilet en veel Afrikaanse accenten. Voor uw - met tentdoek overkapte - terras kunt u genieten van een drankje, terwijl u kijkt naar de dieren die komen drinken aan de rivier. Grote kuddes olifanten zijn regelmatige bezoekers van het camp. De luxe tenten zijn ruim van opzet en rustiek ingericht in Afrikaanse stijl. Aan de rivier staan loungebanken en hangmatten, waarvandaan u vrij zicht heeft over de rivier en hetBuffalo Springs reservaat.

Het kamp kent geen omheining waardoor wild vrij in het kamp kan binnenlopen waardoor een ashkari (=bewaker) u begeleid in de avonduren. Voor het slapen gaan dienen gasten als een ware Masai de tent de markeren met een speer als teken dat u thuis bent en niet gestoord wenst te worden.

Faciliteiten

Ook het restaurant en de bar bevinden zich in tenten, die sfeervol zijn ingericht met safarikleuren, zachte verlichting en olieverftekeningen. Bij mooi weer wordt het ontbijt en de lunch in de buitenlucht geserveerd. Tijdens uw diner bij kaarslicht wordt u culinair verwend, waarbij u volop keuze heeft ten aanzien van het menu. Na uw diner kunt u een afzakkertje nemen bij het kampvuur. Gasten worden op hun wenken bediend door het personeel

Samen met een lokale Samburu is het mogelijk een gamewalk in de omgeving te maken om de omgeving te ontdekken, waarbij u uitleg krijgt over de flora en fauna in de directe omgeving van de lodge.

Locatie van Elephant Bedroom Camp (FC)