Larsen’s Tented Camp (FC)

Larsen’s Tented Camp (FC)2017-07-11T23:19:56+01:00

Adres
Uaso Nyiro River, Samburu National Reserve, Kenia

Ligging
Larsens Camp ligt aan de oever van de Ewaso Nyiro rivier in het Samburu Nature Reserve. Het safarikamp is vernoemd naar de Deense pionier Eric Larsen, die in dit gebied veel heeft rondgereisd.

Accommodatie
Larsens Tented Camp is op een ecologisch verantwoorde manier gebouwd. Dit kleine camp met 20 exclusieve tenten biedt elegantie in koloniale stijl. De tenten staan op een verhoogd houten platform en zijn voorzien van alle comfort. Op uw veranda, vanwaar u uitkijkt op de rivier, treft u comfortabele leren stoelen aan waarin u kunt genieten van een heerlijk drankje. De tenten zijn royaal opgebouwd en geheel in Afrikaanse stijl gemeubileerd. Elke safaritent is voorzien van een badkamer (met douche, wasbak en toilet), een groot comfortabel bed, zithoek, bureau, kast en staande ventilator voor verkoeling.

Faciliteiten
Het centrale deel van het safarikamp wordt gevormd door de grote “mess” tent, waarin zich het restaurant bevindt. Deze tent kan aan drie zijde worden open gezet en biedt een fraai uitzicht over omliggende natuur. In het safarikamp kunt u genieten van haute cuisine met een hoge mate van persoonlijke service. In de bomen bij de rivier is een platform gebouwd voor het bekijken van het wild aan de voorkant van de lodge. Het platform biedt een magnifiek uitzicht over Samburu.

s’ Middags na de gamedrive wordt er een kampvuur aangestoken, om onder het genot van een drankje wat na te praten. Na het diner kunt u genieten van de talloze sterren aan de hemel. Voor het gebruik van een zwembad kunt u uitwijken naar de nabij gelegen Samburu Game Lodge.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan