×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Larsen`s Tented Camp (FC)

Adres

Uaso Nyiro River, Samburu National Reserve, Kenia

Ligging

Larsens Camp ligt aan de oever van de Ewaso Nyiro rivier in het Samburu Nature Reserve. Het safarikamp is vernoemd naar de Deense pionier Eric Larsen, die in dit gebied veel heeft rondgereisd.

Accommodatie

Larsens Tented Camp is op een ecologisch verantwoorde manier gebouwd. Dit kleine camp met 20 exclusieve tenten biedt elegantie in koloniale stijl. De tenten staan op een verhoogd houten platform en zijn voorzien van alle comfort. Op uw veranda, vanwaar u uitkijkt op de rivier, treft u comfortabele leren stoelen aan waarin u kunt genieten van een heerlijk drankje. De tenten zijn royaal opgebouwd en geheel in Afrikaanse stijl gemeubileerd. Elke safaritent is voorzien van een badkamer (met douche, wasbak en toilet), een groot comfortabel bed, zithoek, bureau, kast en staande ventilator voor verkoeling.

Faciliteiten

Het centrale deel van het safarikamp wordt gevormd door de grote "mess" tent, waarin zich het restaurant bevindt. Deze tent kan aan drie zijde worden open gezet en biedt een fraai uitzicht over omliggende natuur. In het safarikamp kunt u genieten van haute cuisine met een hoge mate van persoonlijke service. In de bomen bij de rivier is een platform gebouwd voor het bekijken van het wild aan de voorkant van de lodge. Het platform biedt een magnifiek uitzicht over Samburu.

’s Middags na de gamedrive wordt er een kampvuur aangestoken, om onder het genot van een drankje wat na te praten. Na het diner kunt u genieten van de talloze sterren aan de hemel. Voor het gebruik van een zwembad kunt u uitwijken naar de nabij gelegen Samburu Game Lodge.

Locatie van Larsen`s Tented Camp (FC)