Samburu Intrepids Camp (MC)

Samburu Intrepids Camp (MC)2017-07-11T23:27:23+01:00

Fantastische locatie in het Samburu NP met uitzicht op de Uaso Nyiro rivier.

Ligging
Samburu Intrepids ligt op een uitstekende locatie aan de oevers van de Uaso Nyiro rivier in het westelijke deel van het Samburu NP. De accommodatie ligt op 50 min. vliegen van Nairobi, met aansluitend 20 min. transfer over land. De safaritenten liggen op verhoogde platformen en bieden uitzicht op de bruine rivier waar olifanten soms langskomen en krokodillen ontspannen aan de oever.

Camp
Dit goed uitgeruste safari camp verwent zijn gasten met een restaurant aan de rivieroever en een openlucht lounge. Het zwembad met zonneterras is ideaal voor een sundowner. Het hotel bezit eigen voertuigen die speciaal voor dierenobservaties zijn gemaakt. Stroom wordt door betrouwbare generators opgewekt. Er is een boekenwinkeltje en een kleine privébibliotheek, alsook een boetiek met souvenirs en safarikleding. Door zijn ligging aan de rivier is het gebied uitstekend om kuddes olifanten, zebra’s, buffels en antilopen te spotten.

Accommodatie
De 28 safaritenten zijn gerenoveerd en smaakvol ingericht en beschikken allemaal over een badkamer, handgemaakte meubels en een veranda.

Inclusief
Volpension, dagelijkse safari-activiteit.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, entreegelden nationaal park.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan