×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Samburu Intrepids Camp (MC)

Ligging

Samburu Intrepids ligt op een uitstekende locatie aan de oevers van de Uaso Nyiro rivier in het westelijke deel van het Samburu NP. De accommodatie ligt op 50 min. vliegen van Nairobi, met aansluitend 20 min. transfer over land. De safaritenten liggen op verhoogde platformen en bieden uitzicht op de bruine rivier waar olifanten soms langskomen en krokodillen ontspannen aan de oever.

Camp

Dit goed uitgeruste safari camp verwent zijn gasten met een restaurant aan de rivieroever en een openlucht lounge. Het zwembad met zonneterras is ideaal voor een sundowner. Het hotel bezit eigen voertuigen die speciaal voor dierenobservaties zijn gemaakt. Stroom wordt door betrouwbare generators opgewekt. Er is een boekenwinkeltje en een kleine privébibliotheek, alsook een boetiek met souvenirs en safarikleding. Door zijn ligging aan de rivier is het gebied uitstekend om kuddes olifanten, zebra’s, buffels en antilopen te spotten.

Accommodatie

De 28 safaritenten zijn gerenoveerd en smaakvol ingericht en beschikken allemaal over een badkamer, handgemaakte meubels en een veranda.

Inclusief

Volpension, dagelijkse safari-activiteit.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, entreegelden nationaal park.

Opmerking

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Locatie van Samburu Intrepids Camp (MC)