×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Samburu Serena Safari Lodge (MC+)

Ligging

De Samburu Serena Safari Lodge is centraal gelegen in het Samburu National Park aan de Ewaso Nyiro Rivier. De lodge ligt in een omgeving met rode vlaktes die worden doorsneden door rivieren, met tussendoor graslanden waar leeuwen, olifanten en andere wilde dieren leven. Een muur zorgt voor de afscheiding tussen de lodge en het grote wild die bij de rivier leven.

Adres

PO Box 48690, Samburu National Reserve, Kenia

Kamers

De lodge beschikt over 62 kamers, gebouwd op basis van houten twee-onder-één-kap cottages. De cottages zijn gebouwd aan weerszijde van de receptie. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet, ventilator, bureau, 2-persoons bedden met een klamboe. Voor na het douchen zijn er badjassen en slippers voor de gasten aanwezig. Vanaf de veranda heeft u uitzicht op de rivier.

Faciliteiten

De lodge heeft een bar, internetcafé en restaurant met uitzicht over de vlaktes. De maaltijden variëren van een Afrikaanse traditionele barbecue tot een internationale schotel (hoofdzakelijk in buffetvorm). Verder is er een zwembad in de tropische tuin, een souvenirshop en u kunt schoonheidsbehandelingen en massages reserveren. ‘s Avonds kunt u gebruik maken van het uitkijkplateau met spotlichten. Onder begeleiding van een ranger kunt u een wandelsafari maken.

De tuin van de Samburu Serena Lodge bestaat uit meerdere plateaus, voorzien van een gazon met zonnebedden en een zwembad voor afkoeling. Na de gamedrive worden hier warme snacks geserveerd als gasten nog even nagenieten aan de rivier bij zonsondergang. De apen liggen hier altijd op de loer om gasten onverwacht te verrassen. Voor acute medische klachten is een noodarts aanwezig op de hulppost bij de Serena lodge.

Locatie van Samburu Serena Safari Lodge (MC+)