Samburu Serena Safari Lodge (MC+)

Samburu Serena Safari Lodge (MC+)2017-07-11T23:29:14+01:00

Adres
PO Box 48690, Samburu National Reserve, Kenia

Ligging
De Samburu Serena Safari Lodge is centraal gelegen in het Samburu National Park aan de Ewaso Nyiro Rivier. De lodge ligt in een omgeving met rode vlaktes die worden doorsneden door rivieren, met tussendoor graslanden waar leeuwen, olifanten en andere wilde dieren leven. Een muur zorgt voor de afscheiding tussen de lodge en het grote wild die bij de rivier leven.

Kamers
De lodge beschikt over 62 kamers, gebouwd op basis van houten twee-onder-één-kap cottages. De cottages zijn gebouwd aan weerszijde van de receptie. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet, ventilator, bureau, 2-persoons bedden met een klamboe. Voor na het douchen zijn er badjassen en slippers voor de gasten aanwezig. Vanaf de veranda heeft u uitzicht op de rivier.

Faciliteiten
De lodge heeft een bar, internetcafé en restaurant met uitzicht over de vlaktes. De maaltijden variëren van een Afrikaanse traditionele barbecue tot een internationale schotel (hoofdzakelijk in buffetvorm). Verder is er een zwembad in de tropische tuin, een souvenirshop en u kunt schoonheidsbehandelingen en massages reserveren. ‘s Avonds kunt u gebruik maken van het uitkijkplateau met spotlichten. Onder begeleiding van een ranger kunt u een wandelsafari maken.

De tuin van de Samburu Serena Lodge bestaat uit meerdere plateaus, voorzien van een gazon met zonnebedden en een zwembad voor afkoeling. Na de gamedrive worden hier warme snacks geserveerd als gasten nog even nagenieten aan de rivier bij zonsondergang. De apen liggen hier altijd op de loer om gasten onverwacht te verrassen. Voor acute medische klachten is een noodarts aanwezig op de hulppost bij de Serena lodge.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan