Samburu Sopa Lodge (MC+)

Samburu Sopa Lodge (MC+)2017-07-11T23:32:46+01:00

Ligging
De Samburu Sopa Lodge ligt in het noordoosten van het Samburu National Park. De Lodge is gebouwd in een patroon van een buffelhoorn met uitzicht op de Ewaso Nyiro rivier. De Sopa Samburu lodge is de enige lodge in het park met een eigen drinkwaterplaats, waardoor de wilde dieren bekeken kunnen worden recht tegenover de lobby of vanaf de veranda van uw cottage. De Lodge heeft een minder gunstige ligging voor gamedrives in het reservaat.

Kamers
Deze gunstig geprijsde safarilodge bestaat uit 30 cottages, met eigen badkamer en balkon met uitzicht op de heuvels, vlakten en de rivier. Elke cottage heeft 2 ruime kamers, elk met 2 king-size bedden, douche en prive veranda. De hoge plafonds zorgen dat de kamers luchtig en comfortabel aanvoelen.

Faciliteiten
De safarilodge is voorzien van een lounge, bar – met ononderbroken uitzicht op het park, restaurant en een zwembad.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan