×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Saruni Samburu Lodge (FC+)

Adres

Kalama Road, Kalama Wildlife Conservancy 20500, Kenia

Ligging

Deze exclusieve safarilodge is gelegen in een 95.000 hectare grootte Kalama privé-reservaat, 7 kilometer ten noorden van het Samburu National Reserve. De Lodge ligt op een heuvel en biedt een spectaculair uitzicht over het park en op verschillende drinkplaatsen, waar onder andere olifanten, giraffen, oryx, zebra’s en ander wild hun dorst komen lessen.

Kamers

De 6 ruime en luxueuze safaritenten hebben een modern Italiaans design en zijn voorzien van alle comfort. De tenten zijn gebouwd op een verhoogd platform en beschikken elk over een eigen badkamer.

Faciliteiten

De Saruni Samburu Lodge beschikt over een lounge, restaurant, bar, groot zwembad en een wellness centrum met schoonheidssalon. U kunt vanuit de lodge mooie wandelingen maken met ervaren Samburu-gidsen. Voorts kunt u genieten van een bush diner, sterren kijken, night drives maken of een bezoek brengen aan een Samburu-dorp. Men is erin geslaagd de grootsheid en de zuiverheid van het Afrikaanse landschap te combineren met luxe en de lokale cultuur. De lodge wordt geleid door vriendelijke professionele Samburu. Een prachtige locatie voor een huwelijksreis.

Locatie van Saruni Samburu Lodge (FC+)