Saruni Samburu Lodge (FC+)

Saruni Samburu Lodge (FC+)2017-07-11T23:39:39+01:00

Adres
Kalama Road, Kalama Wildlife Conservancy 20500, Kenia

Ligging
Deze exclusieve safarilodge is gelegen in een 95.000 hectare grootte Kalama privé-reservaat, 7 kilometer ten noorden van het Samburu National Reserve. De Lodge ligt op een heuvel en biedt een spectaculair uitzicht over het park en op verschillende drinkplaatsen, waar onder andere olifanten, giraffen, oryx, zebra’s en ander wild hun dorst komen lessen.

Kamers
De 6 ruime en luxueuze safaritenten hebben een modern Italiaans design en zijn voorzien van alle comfort. De tenten zijn gebouwd op een verhoogd platform en beschikken elk over een eigen badkamer.

Faciliteiten
De Saruni Samburu Lodge beschikt over een lounge, restaurant, bar, groot zwembad en een wellness centrum met schoonheidssalon. U kunt vanuit de lodge mooie wandelingen maken met ervaren Samburu-gidsen. Voorts kunt u genieten van een bush diner, sterren kijken, night drives maken of een bezoek brengen aan een Samburu-dorp. Men is erin geslaagd de grootsheid en de zuiverheid van het Afrikaanse landschap te combineren met luxe en de lokale cultuur. De lodge wordt geleid door vriendelijke professionele Samburu. Een prachtige locatie voor een huwelijksreis.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan