Sentrim Samburu Camp (MC+)

Sentrim Samburu Camp (MC+)2017-07-11T23:42:40+01:00

Ligging
Het Sentrim Samburu Camp is in het uiterste westen van het Samburu National Park gelegen.

Kamers
Het safarikamp beschikt over 20 ruime en comfortabel ingerichte safaritenten, welke op verhoogde platforms staan aan de oever van de Ewaso Nyiro Rivier. Elke tent is voorzien van een terras en een moderne badkamer, met douche, wastafel en toilet. De 15 standaard safaritenten over comfortabele bedden, klamboe, koffie en thee faciliteiten, plafond ventilator en föhn. De 5 premium safaritenten zijn tevens voorzien van een eigen jacuzzi op het terras.

Faciliteiten
Het safarikamp beschikt over een lounge met aangrenzend terras, restaurant, bar met uitzicht op het water, zwembad, jacuzzi, massageruimte en een souvenirwinkel. Klanten kunnen er ook voor kiezen om te dineren op het terras van hun eigen safaritent.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan