Island Camp Lake Baringo (MC+)

////Island Camp Lake Baringo (MC+)
Island Camp Lake Baringo (MC+)2017-07-11T23:54:44+01:00

Adres
Ol Kokwe, Lake Baringo Area, Kenia

Ligging
Island Camp Lake Baringo ligt op Ol Kokwe Island in Lake Baringo. Het tentenkamp biedt prachtig uitzicht over het meer en vormt een ideale bestemming voor vogelliefhebbers.

Accommodatie
De safaritenten staan op een vlonder en hebben een grasdak dat schaduw biedt. De tenten zijn voorzien van badkamer met wc en douche.

Faciliteiten
Het eenvoudige tentenkamp beschikt over een lounge, restaurant, zwembad en wasserij service. Er is een radioverbinding met de rest van de wereld. Het kamp biedt excursies en watersportmogelijkheden aan op en rond het meer. Transfers naar de lokale airstrip kunnen worden verzorgd.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan