×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Lake Baringo Club (MC+)

Adres

Nakuru-Kabarnet Rd, Lake Baringo Area, Kenia

Ligging

Lake Baringo Club ligt aan het Lake Baringo in de Rift Valley, zo’n 125 km ten noorden van Nakuru. Het mooie, rustige gebied is de het thuisland van de “Njemps”, de kleinere neven van de Maasai. Zij hebben hun nomadenbestaan opgegeven om met hun fragiele rieten bootjes te gaan vissen. Het hotel - dat omringt wordt door een prachtige tuin met uitbundig bloeiende bougainville - is een waar paradijs voor ornithologen en natuurfotografen. Er zijn hier niet minder dan 460 verschillende vogelsoorten geteld. Hier vindt u de Goliath reiger en de Verreaux’s adelaar. Een boottrip naar de Molo Rivier geeft u de kans om krokodillen en nijlpaarden te zien.

Kamers

Lake Baringo Club is een prettig hotel met een gezellige ontspannen sfeer. De kamers zijn gesitueerd in de tuin en zijn comfortabel ingericht met badkamer met douche, een plafondventilator en muskietennet.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een restaurant, dat uitstekende maaltijden serveert. Bij het zoutwater zwembad ligt een bar, overschaduwd door weelderige bougainville. Ligbedden, parasols en handdoeken zijn aanwezig.

Activiteiten

De huisornitholoog begeleidt vogelwandelingen in de vroege ochtend en in de late middag. Een niet te missen item is de boottocht. Vanuit uw boot (met zonnedak) heeft u een geweldig uitzicht over het Laikipia plateau en de Tugen heuvels. Een bezoek een aan een heetwaterbron op een van de nabijgelegen eilandjes duurt 2 uur, met onderweg volop vogels, krokodillen en nijlpaarden. Andere activiteiten in de omgeving zijn: vissen, paardrijden, kameelrijden of een bezoek aan een Njemps dorp.

Locatie van Lake Baringo Club (MC+)