Lake Baringo Club (MC+)

Lake Baringo Club (MC+)2017-07-11T23:57:29+01:00

Adres
Nakuru-Kabarnet Rd, Lake Baringo Area, Kenia

Ligging
Lake Baringo Club ligt aan het Lake Baringo in de Rift Valley, zo’n 125 km ten noorden van Nakuru. Het mooie, rustige gebied is de het thuisland van de “Njemps”, de kleinere neven van de Maasai. Zij hebben hun nomadenbestaan opgegeven om met hun fragiele rieten bootjes te gaan vissen. Het hotel – dat omringt wordt door een prachtige tuin met uitbundig bloeiende bougainville – is een waar paradijs voor ornithologen en natuurfotografen. Er zijn hier niet minder dan 460 verschillende vogelsoorten geteld. Hier vindt u de Goliath reiger en de Verreaux’s adelaar. Een boottrip naar de Molo Rivier geeft u de kans om krokodillen en nijlpaarden te zien.

Kamers
Lake Baringo Club is een prettig hotel met een gezellige ontspannen sfeer. De kamers zijn gesitueerd in de tuin en zijn comfortabel ingericht met badkamer met douche, een plafondventilator en muskietennet.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een restaurant, dat uitstekende maaltijden serveert. Bij het zoutwater zwembad ligt een bar, overschaduwd door weelderige bougainville. Ligbedden, parasols en handdoeken zijn aanwezig.

Aktiviteiten
De huisornitholoog begeleidt vogelwandelingen in de vroege ochtend en in de late middag. Een niet te missen item is de boottocht. Vanuit uw boot (met zonnedak) heeft u een geweldig uitzicht over het Laikipia plateau en de Tugen heuvels. Een bezoek een aan een heetwaterbron op een van de nabijgelegen eilandjes duurt 2 uur, met onderweg volop vogels, krokodillen en nijlpaarden. Andere activiteiten in de omgeving zijn: vissen, paardrijden, kameelrijden of een bezoek aan een Njemps dorp.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan