Lake Bogoria Hotel & Spa (MC)

Lake Bogoria Hotel & Spa (MC)2017-07-12T00:03:29+01:00

Adres
Marigat 30403, Lake Bogoria, Kenia

Ligging
Het Lake Bogoria hotel bevindt zich in Lake Bogoria National Reserve, bekend om zijn talrijke geisers en meren. Het hotel ligt op 270 km van Nairobi en 150 km van Lake Nakuru National Park en ongeveer 45 min. van het Baringomeer. Het Lake Bogoria Hotel staat bekend als de ‘healing place’, vanwege de therapeutische werking van de warmwaterbronnen. U kunt hier ontspannen in de spa pool, met op de achtergrond vele kleurrijke en zingende vogels. Het hotel heeft een tuin met vele acacia bomen, omringd door savanne.

Kamers
Het Lake Bogoria Hotel beschikt over 23 cottages, 21 standaard kamers en 2 VIP-suites. De kamers en cottages zijn voorzien van een patio, badkamer, airconditioning, telefoon en kluis.

Faciliteiten
Het hotel heeft 2 restaurants met een lokale en internationale keuken, een zwembad, spa (de enige op natuurlijke wijze verwarmde spa in Kenia), healthcentre en vergaderfaciliteiten. Er worden wandelingen georganiseerd met een lokale natuuronderzoeker.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan