Chui Lodge (FC)2017-07-12T00:09:18+01:00

Bevoorrechte positie in het Oserian privéwildreservaat, omgeven door een prachtig landschap en dichtbij Lake Naivasha.

Ligging
Chui Lodge ligt in een privéwildreservaat, ca. 30 min. vliegen van Nairobi naar de Loldia airstrip en aansluitend een transfer van ca. 30 min. rijden.

Lodge
De lodge is ingericht in warme aardetinten en de gasten staat een uitstekend restaurant, een bar, een lounge en een zwembad ter beschikking. Bij de nabijgelegen drinkplaats kunt u passerende dieren observeren. Een verscheidenheid aan mogelijke activiteiten, zoals een bush ontbijt, een excursie naar het nabijgelegen Lake Naivasha, een wandeling of een safari, dragen bij aan een onvergetelijk verblijf.

Accommodatie
Alle 8 chalets zijn individueel ingericht in verschillende kleuren en hebben een badkamer en een veranda, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de vlakte. Sommige chalets hebben ook een open haard.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, entreegelden nationaal park, activiteiten.

Kinderen
Vanaf 12 jaar welkom.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan