Kiangazi House (FC)

Kiangazi House (FC)2017-07-12T00:14:55+01:00

Oud landhuis op een fantastische locatie met een prachtig uitzicht op de Oost-Afrikaanse Great Rift Valley en Lake Naivasha.

Ligging
Kiangazi House ligt in het kleinschalige Kiangazi House is gelegen in de Oserian Corridor, tussen Lake Naivasha en Hell’s Gate N.P., en ligt op ca. 2 uur rijden van Nairobi.

Hotel
Dit voormalige landhuis ligt in een prachtige tuin en biedt zijn gasten een warme en persoonlijke service, een restaurant, een lounge met openhaard, een bibliotheek, een zwembad en een tennisbaan. Vanuit Kiangazi House kunt u o.a. excursies maken naar Lake Naivasha, Lake Nakuru N.P. of Hell’s Gate N.P.

Accommodatie
Er zijn slechts 5 kamers, die zich in het hoofdgebouw bevinden en 2 gezellige tuinchalets. De inrichting bestaat o.a. uit een hemelbed, een badkamer en een haardroger.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals overige maaltijden, drankjes, fooien, entreegelden Nationale Parken, activiteiten.

Kinderen
Vanaf 12 jaar welkom.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan