Loldia House (FC+)2017-07-12T00:16:53+01:00

Ligging
Loldia House ligt aan het noordwestelijke gedeelte van Lake Naivasha. Loldia House is een oude verbouwde “Cattle Ranch” met 9 kamers. Er is een prachtige tuin met een grasveld dat zich uitstrekt tot aan de oever van Lake Naivasha.

Kamers
U overnacht in één van de vier kamers in het hoofdgebouw of in een kamer in één van de twee cottages. De kamers kijken uit op de tuin met een grasveld dat zich uitstrekt tot aan de oever van Lake Naivasha. De lodge straalt nog de sfeer uit van het koloniale tijdperk. Alle kamers zijn in Engelse stijl ingericht en beschikken over een badkamer met bad of douche en toilet.

Faciliteiten
De keuken van de lodge is uitstekend, met vis en garnalen die vers uit het meer komen, geserveerd in de klassieke eetsalon. De maaltijden worden bereid met producten uit eigen moestuin. U kunt een wandeling of een paardrijdtocht maken op de ranch van Loldia House. Op het terrein van de ranch kunt u lopend of te paard verschillende soorten wilde dieren zien.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan