Naivasha Simba Lodge (MC+)

Naivasha Simba Lodge (MC+)2017-07-12T00:18:42+01:00

Adres
Moi South Lake Rd, Naivasha, Kenia

Ligging
De Naivasha Simba Lodge ligt aan de oevers van het Naivasha meer, het mooiste zoetwatermeer in de Great Rift Valley. De lodge ligt in een mooie tuin, die gevuld is met acaciabomen en veel bloeiende planten.

Kamers
De lodge beschikt over 70 kamers, gegroepeerd in 7 units met 6 kamers op de begane grond en 4 kamers op de eerste verdieping. De kamers zijn kleurrijk ingericht met mahoniehout en ijzersmeedwerk. Uw kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet, gezellige zithoek en een balkon of terras. Een aantal kamers heeft een extra buitendouche.

Faciliteiten
Tijdens het diner kunt u zich laten verrassen door lokale, Oosterse, Indiase en internationale gerechten. Er is een verwarmd zwembad en een Health Centre met een sauna-, massage- en fitnessruimte. Bij de receptie kunt u een leuke boottocht boeken over het meer.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan