Naivasha Sopa Lodge (MC+)

Naivasha Sopa Lodge (MC+)2017-07-12T00:20:28+01:00

Adres
P.O.BOX 72630-00200, Lake Naivasha, Naivasha, Kenia

Ligging
De Naivasha Sopa Lodge is een wat grotere lodge die ligt aan de zuidzijde van het Naivasha meer, omgeven door uitgestrekte tuin met veel acaciabomen. Door de gunstige ligging treft u hier meer dan 400 verschillende soorten vogels.

Kamers
De lodge beschikt over 21 cottages, met elk 4 kamers. Twee kamers bevinden zich op de begane grond en twee kamers op de eerste etage. De kamers zijn sfeervol en klassiek ingericht met veel mahoniehout en zijn voorzien van een balkon of terras. De verzorgde en-suite kamers hebben een schitterend uitzicht over de lodge en het meer. De kamers op de bovenste verdieping hebben een eigen balkon waar u kunt relaxen of wild “spotten”. Op verzoek wordt een tv en minibar op de kamer geplaatst.

Faciliteiten
De Naivasha Sopa Lodge heeft 3 bars, 2 restaurants, een loungeruimte, zwembad, tv-ruimte, fitnessruimte en een souvenirwinkeltje. In het grote restaurant serveert men een combinatie van Europese, Afrikaanse en Aziatische gerechten. Voor een pizza of pastagerecht kunt u terecht in de Pizza & Grill. Er worden diverse excursies georganiseerd, zoals een boottocht over Lake Naivasha. In de omgeving van de lodge kunt u zich vrijelijk bewegen tussen kuddes giraffen, zebra’s, gnoe’s en gazellen, een unieke belevenis.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan