×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Flamingo Hill Tented Camp (MC+)

Ligging

Het Flamingo Hill Safari Camp is het enige tented camp in de omgeving van Lake Nakuru. Het camp ligt De eco-vriendelijke lodge besteedt een gedeelte van de opbrengsten aan de bescherming van bedreigde diersoorten. Flamingo Hill Tented Camp ligt bij de hoofdingang van Lake Nakuru National Park.

Accommodatie

Het kamp bestaat uit slechts 25 ruime luxe tenten met en-suite douche met warm en koud stomend water en een toilet. De tenten zijn allen zeer sfeervol ingericht en voorzien van klamboes. Elke tent heeft een complete inrichting met grote bedden, bureau, een badkamer met douche en toilet, veranda met een zitje en een mooi uitzicht over de vlaktes, waar vaak buffels, zebra’s en impala’s worden gespot.

In het hoofdgebouw bevindt zich het restaurant waar men kan genieten van heerlijke buffetten of keuzemenu’s. Er is een bar, souvenirshop, 24-uurs wasservice en een gezellige lounge met een openhaard. In het restaurant kunt u gebruik maken van het ontbijt- en lunchbuffet. Tijdens het diner is alles sfeervol verlicht waardoor u een echt safari-gevoel krijgt.

Locatie van Flamingo Hill Tented Camp (MC+)