Flamingo Hill Tented Camp (MC+)

Flamingo Hill Tented Camp (MC+)2017-07-12T00:26:10+01:00

Ligging
Het Flamingo Hill Safari Camp is het enige tented camp in de omgeving van Lake Nakuru. Het camp ligt De eco-vriendelijke lodge besteedt een gedeelte van de opbrengsten aan de bescherming van bedreigde diersoorten. Flamingo Hill Tented Camp ligt bij de hoofdingang van Lake Nakuru National Park.

Accommodatie
Het kamp bestaat uit slechts 25 ruime luxe tenten met en-suite douche met warm en koud stomend water en een toilet. De tenten zijn allen zeer sfeervol ingericht en voorzien van klamboes. Elke tent heeft een complete inrichting met grote bedden, bureau, een badkamer met douche en toilet, veranda met een zitje en een mooi uitzicht over de vlaktes, waar vaak buffels, zebra’s en impala’s worden gespot.

In het hoofdgebouw bevindt zich het restaurant waar men kan genieten van heerlijke buffetten of keuzemenu’s. Er is een bar, souvenirshop, 24-uurs wasservice en een gezellige lounge met een openhaard. In het restaurant kunt u gebruik maken van het ontbijt- en lunchbuffet. Tijdens het diner is alles sfeervol verlicht waardoor u een echt safari-gevoel krijgt…

Andere accommodaties in deze regio zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan