Maili Saba Camp (MC)

Maili Saba Camp (MC)2017-07-12T00:31:29+01:00

Adres
Solai road/ Nakuru – Nyahururu Road (20 minutes from main gate Nakuru National Park), Lake Nakuru National Park, Kenia

Ligging
Het Maili Saba Camp ligt ongeveer 15 km van Lake Nakuru. Het camp is een oase van rust, weggestopt aan de rand van de Menengai Crater. Maili Saba is een accommodatie die zich uitstekend leent om te combineren tijdens een rondreis waarbij u een bezoek aan het Lake Nakuru NP combineert met een bezoek aan Lake Baringo, Lake Bogoria of Hell’s Gate NP.

Accommodatie
Het Maili Saba Camp bestaat uit 8 luxe tenten en 2 familie tenten. De cottage stijl opgebouwde tenten zijn uitgerust met 1 of 2 persoonsbedden, badkamer met douche en toilet en een aangename veranda met een spectaculair uitzicht op de Menengai krater. Geniet ‘s ochtends met een kop dampende koffie voor uw tent van dit prachtige uitzicht.

Faciliteiten
Het safarikamp heeft een restaurant dat sfeervol wordt verlicht met olielampen, waar een menu wordt geserveerd dat bestaat uit vers bereide Westerse gerechten en lokale Swahili gerechten. Voorts beschikt het kamp over een lounge, zwembad, roomservice, wasseretteservice en faciliteiten als email, fax en telefoon. Er kunnen excursies worden georganiseerd, zoals een wandeling in de Menengai Crater en bird walks.

Bij een overnachting op Maili Saba Camp steunt men tevens het goede werk van Ujima, een stichting ten behoeve van weesjongeren in Kenia, om de jongeren een zelfstandig bestaan te geven. Ujima haalt deze weesjongeren uit de sloppenwijken die hun ouders verloren hebben aan aids, geven deze met behulp van de stichting weer een zelfstandig bestaan voor scholing, onderhoud en de arbeidsmarkt.

Andere accommodaties in deze regio zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan