×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Maili Saba Camp (MC)

Adres

Solai road/ Nakuru - Nyahururu Road (20 minutes from main gate Nakuru National Park), Lake Nakuru National Park, Kenia

Ligging

Het Maili Saba Camp ligt ongeveer 15 km van Lake Nakuru. Het camp is een oase van rust, weggestopt aan de rand van de Menengai Crater. Maili Saba is een accommodatie die zich uitstekend leent om te combineren tijdens een rondreis waarbij u een bezoek aan het Lake Nakuru NP combineert met een bezoek aan Lake Baringo, Lake Bogoria of Hell’s Gate NP.

Accommodatie

Het Maili Saba Camp bestaat uit 8 luxe tenten en 2 familie tenten. De cottage stijl opgebouwde tenten zijn uitgerust met 1 of 2 persoonsbedden, badkamer met douche en toilet en een aangename veranda met een spectaculair uitzicht op de Menengai krater. Geniet ‘s ochtends met een kop dampende koffie voor uw tent van dit prachtige uitzicht.

Faciliteiten

Het safarikamp heeft een restaurant dat sfeervol wordt verlicht met olielampen, waar een menu wordt geserveerd dat bestaat uit vers bereide Westerse gerechten en lokale Swahili gerechten. Voorts beschikt het kamp over een lounge, zwembad, roomservice, wasseretteservice en faciliteiten als email, fax en telefoon. Er kunnen excursies worden georganiseerd, zoals een wandeling in de Menengai Crater en bird walks.

Bij een overnachting op Maili Saba Camp steunt men tevens het goede werk van Ujima, een stichting ten behoeve van weesjongeren in Kenia, om de jongeren een zelfstandig bestaan te geven. Ujima haalt deze weesjongeren uit de sloppenwijken die hun ouders verloren hebben aan aids, geven deze met behulp van de stichting weer een zelfstandig bestaan voor scholing, onderhoud en de arbeidsmarkt.

Locatie van Maili Saba Camp (MC)