×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Mbweha Camp (MC)

Ligging

Het Mbweha Camp ligt aan de zuidkant van Lake Nakuru, met uitzicht op het Eburu & Mau escarpment, een paar kilometer buiten het Nakuru National Park. Mbweha Camp ligt op 6400 hectare eigen grond, waardoor rust en privacy voor de gasten kan worden gegarandeerd.

Kamers

Het Mbweha Camp heeft 10 cottages met makuti daken waarbij gebruik is gemaakt van diverse natuurlijke materialen uit de omgeving en muren opgetrokken zijn van lavastenen. De cottages zijn voorzien van een overdekte veranda waar in de ochtend de thee of koffie klaar gezet zal worden om van de zonsopgang te genieten. De cottages zijn smaakvol ingericht, waarbij gebruik gemaakt wordt van verlichting op zonne-energie. Er is ook een familie cottage voor gezinnen. Voor reizigers op huwelijksreis is er een prachtige honeymoon suite.

Faciliteiten

Het safarikamp heeft een restaurant met smakelijke en vers bereide gerechten en u kunt er ook genieten van een optreden van zang en dans van de Maasai. De bar / lounge heeft een grote openhaard waar men op ooghoogte uit kijkt over een kleine waterplaats en de grasvelden van Mbweha Camp. Mbweha betekent letterlijk jakhals - rond Mbweha Camp leven 3 soorten jakhalzen die dit gebied bijzonder maakt; de silver striped, silver backed en de golden jakhals. U kunt hier prachtige wandelingen maken. Ook voor bergbeklimming is dit een prima locatie, daarnaast kan men een bushdiner, sundowner, educatieve birdwalks, ballonvlucht, zweefvliegen, night games drives ondernemen. De activiteiten zijn optioneel te boeken tijdens het verblijf in Mbweha Camp.

Locatie van Mbweha Camp (MC)