Mbweha Camp (MC)2017-07-12T00:33:51+01:00

Ligging
Het Mbweha Camp ligt aan de zuidkant van Lake Nakuru, met uitzicht op het Eburu & Mau escarpment, een paar kilometer buiten het Nakuru National Park. Mbweha Camp ligt op 6400 hectare eigen grond, waardoor rust en privacy voor de gasten kan worden gegarandeerd.

Kamers
Het Mbweha Camp heeft 10 cottages met makuti daken waarbij gebruik is gemaakt van diverse natuurlijke materialen uit de omgeving en muren opgetrokken zijn van lavastenen. De cottages zijn voorzien van een overdekte veranda waar in de ochtend de thee of koffie klaar gezet zal worden om van de zonsopgang te genieten. De cottages zijn smaakvol ingericht, waarbij gebruik gemaakt wordt van verlichting op zonne-energie. Er is ook een familie cottage voor gezinnen. Voor reizigers op huwelijksreis is er een prachtige honeymoon suite.

Faciliteiten
Het safarikamp heeft een restaurant met smakelijke en vers bereide gerechten en u kunt er ook genieten van een optreden van zang en dans van de Maasai. De bar / lounge heeft een grote openhaard waar men op ooghoogte uit kijkt over een kleine waterplaats en de grasvelden van Mbweha Camp. Mbweha betekent letterlijk jakhals – rond Mbweha Camp leven 3 soorten jakhalzen die dit gebied bijzonder maakt; de silver striped, silver backed en de golden jakhals. U kunt hier prachtige wandelingen maken. Ook voor bergbeklimming is dit een prima locatie, daarnaast kan men een bushdiner, sundowner, educatieve birdwalks, ballonvlucht, zweefvliegen, night games drives ondernemen. De activiteiten zijn optioneel te boeken tijdens het verblijf in Mbweha Camp.

Andere accommodaties in deze regio zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan