Sarova Lion Hill Lodge (MC)

Sarova Lion Hill Lodge (MC)2017-07-12T00:35:08+01:00

Adres
P.O. Box 7094, City Square, Lake Nakuru National Park 72493 – 00200, Kenia

Ligging
Deze fraai gelegen lodge biedt een mooi uitzicht over Lake Nakuru. Het park waarin Lake Nakuru ligt is tevens een belangrijk reservaat voor neushoorns. Maar Lion Hill is ook een paradijs voor vogelspotters. In de ochtend en avond kan het vanwege de hoge ligging fris zijn.

Kamers
De lodge bestaat uit in totaal 67 geschakelde huisjes, die verspreid liggen over het terrein en bereikbaar zijn via trappen. Bijna alle kamers bieden vanaf het terras een mooi uitzicht over het meer met zijn vele flamingo’s. De kamers zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet, klamboe, gezellig zitje en een terras.

Faciliteiten
De lodge beschikt over een bar met poolbiljart, veranda, sauna, zwembad met ligbedden, souvenirwinkel, internetfaciliteiten en kinderopvang. Tevens beschikt de lodge over een laundry-service en een kinderopvang. Om 15.30 wordt de “afternoon high tea” geserveerd. U kunt zich heerlijk laten masseren. Er is een activiteitenruimte met verschillende spelletjes. Tevens is er het Flamingo Restaurant, waar u zowel binnen als buiten kunt dineren, met een keuze uit internationale en lokale gerechten. Een gitarist speelt tijdens het diner en er zijn ook regelmatig optredens van traditionele dansers bij de Rift Valley Bar.

Andere accommodaties in deze regio zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan