×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Sarova Lion Hill Lodge (MC)

Adres

P.O. Box 7094, City Square, Lake Nakuru National Park 72493 - 00200, Kenia

Ligging

Deze fraai gelegen lodge biedt een mooi uitzicht over Lake Nakuru. Het park waarin Lake Nakuru ligt is tevens een belangrijk reservaat voor neushoorns. Maar Lion Hill is ook een paradijs voor vogelspotters. In de ochtend en avond kan het vanwege de hoge ligging fris zijn.

Kamers

De lodge bestaat uit in totaal 67 geschakelde huisjes, die verspreid liggen over het terrein en bereikbaar zijn via trappen. Bijna alle kamers bieden vanaf het terras een mooi uitzicht over het meer met zijn vele flamingo’s. De kamers zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet, klamboe, gezellig zitje en een terras.

Faciliteiten

De lodge beschikt over een bar met poolbiljart, veranda, sauna, zwembad met ligbedden, souvenirwinkel, internetfaciliteiten en kinderopvang. Tevens beschikt de lodge over een laundry-service en een kinderopvang. Om 15.30 wordt de "afternoon high tea" geserveerd. U kunt zich heerlijk laten masseren. Er is een activiteitenruimte met verschillende spelletjes. Tevens is er het Flamingo Restaurant, waar u zowel binnen als buiten kunt dineren, met een keuze uit internationale en lokale gerechten. Een gitarist speelt tijdens het diner en er zijn ook regelmatig optredens van traditionele dansers bij de Rift Valley Bar.

Locatie van Sarova Lion Hill Lodge (MC)