Governors Area2017-07-12T00:53:39+01:00

Mara Governors is een onderdeel van het Masai Mara Game Reserve dat ligt aan de noordgrens van het park en op de oostelijke oever van de bovenloop van de Mara River. Het ligt ten oosten van de Mara Triangle, ten noorden van de Mara Confluence en ten westen van de Talek River. Het gebied bestaat uit het typisch Afrikaanse steppelandschap, afgewisseld door rivieren, bossen en wetlands. Het gebied is bekend vanwege de vele documentaires en films die hier zijn opgenomen, zoals de BBC Big Cat Diary.

Hoewel het gebied ook toegankelijk is voor voertuigen lodges en safarikampen buiten dit gebied, slagen de vier safarikampen van Governors Safaris – die hier langs de Mara rivier liggen – er aardig in om het gebied grotendeels voor zichzelf te houden. Governors Safaris is één van de oudste en meest gerenommeerde safaribedrijven in de Masai Mara. In tegenstelling tot hun reputatie, zijn de safarikampen relatief groot en eenvoudig voor de moderne normen. Maar de uitstekende service en het uitbundige wildleven rond de safarikampen maken dit een bijzondere safariervaring. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar Little Governors Camp, dat in een schitterende omgeving ligt (bij een lagune in de rivier waar veelde dieren op af komen).

De volgende hotels / safari-lodges liggen in de Governors Area van de Masai Mara

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan