Lemek Conservancy

Lemek Conservancy2017-07-12T01:31:12+01:00

De prive-concessie gebieden die ten noorden van het Masai Mara Game Reserve liggen, kennen niet alleen veel lagere bezoekersaantallen, maar hier kunt u ook deelnemen aan wandelsafari’s, nachtsafari’s en culturele interactie met de lokale Masai stammen.

Het Lemek Conservancy ligt aan de Mara River, noordelijk van Mara North Conservancy en zuidelijk van Ol Chorro Conservancy. Lemek biedt een essentiële maar ook kwetsbare buffer tussen de beschermde natuurgebieden en het dichtbevolkte land in het noorden en westen van deze regio. Het hele gebied tot aan Elonkishu Conservancy behoort tot het Greater Masai Mara Ecosystem, waar wilde dieren vrijelijk – zonder barrières zoals hekken – kunnen rondtrekken.

Het is zo dat hoe noordelijker u gaat langs de Mara River, hoe heuvelachtiger en dichter begroeid het landschap wordt – waardoor het spotten van wild soms lastig is. Er zijn in de Lemek Conservancy drie safarikampen, maar vanwege de noordelijke ligging is het autoverkeer en het bezoekersaantal hier toch redelijk laag.

Lemek Conservancy is één van onze minst favoriete gebieden, vooral als gevolg van de minder aantrekkelijke lodges en safarikampen hier. De beperkte faciliteiten, de matige service en gebrekkige infrastructuur hebben effect op uw safaribeleving en de atmosfeer.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in de Lemek Conservancy van de Masai Mara:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan