Olumara Camp (MC+)2017-07-12T01:39:51+01:00

Olumara Camp ligt in de Koiyaki Lemek Conservancy in de Masai Mara. Over een avontuurlijke hangbrug tussen de twee oevers bereikt u het main camp. Het tentenkamp ligt in het rustigste deel van de Mara, reden waarom ook het wildlife in grote aantallen hier naar toe trekt.

Accommodatie
Olumara Camp beschikt over 11 ruime en comfortabele safaritenten met eigen badkamer en houten veranda’s zijn ingericht in een warme Afrikaanse stijl met lokale materialen. De safaritenten tenten zijn voorzien van 2 Queensize bedden, een bureau, zithoek en voldoende kastruimte.

Faciliteiten
Het safarikamp beschikt over een lounge, bar en restaurant met open keuken, zodat u de chefs ziet hoe ze de maaltijden bereiden. En … het eten is voortreffelijk. De maaltijden worden geserveerd binnen in de sfeervol ingerichte dinertent of – als het weer het toelaat – onder de sterren buiten. Aan de rivieroever ligt een bushbar, die populair is voor sundowners, waar u met een drankje kunt genieten van de zonsondergang.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan