Mara Intrepids Camp (FC+)

Mara Intrepids Camp (FC+)2017-07-12T01:54:16+01:00

Dit stijlvolle safarikamp ligt midden in het Masai Mara Game Reserve, in een bosrijk gebied aan de oever van de Talek rivier. Mara Intrepids Camp vormt een ideale basis om wild te spotten, zowel tijdens als buiten de migratieperiode. De “Great Migration” is één van de meest spectaculaire natuurgebeurtenissen van Afrika, als honderdduizenden dieren de Mara rivier oversteken.

Adres
C14 Keekorok, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Mara Intrepids Camp beschikt over 30 safaritenten, die volgens de klassieke Afrikaanse safaristijl zijn ingericht. De safaritenten zijn voorzien van een groot hemelbed, mooie houten meubels en een en-suite badkamer (met warme douche, wastafel en toilet). De tenten zijn gebouwd op houten platforms en staan verspreid langs de Talek rivier, waardoor u een schitterend uitzicht heeft vanaf de grote privé veranda.

Faciliteiten
Uw diner wordt in een gezellige entourage geserveerd in de hoofdtent, terwijl uw ontbijt en lunch op het terras bij het zwembad worden geserveerd. Het zwembad – dat tussen de bomen ligt – zorgt op warme dagen voor extra verkoeling. Het Mara Intrepids Camp biedt bij de receptie kluisjes aan voor uw waardevolle spullen, was-en strijkservice, 24-uurs persoonlijke butler service en ’s Ochtends en ’s avonds is er 240V elektriciteit van generatoren. Bij de receptie is er telefoon en internet verbinding beschikbaar.

Activiteiten
Het Mara Intrepids Camp biedt eigen “game drives” aan met professionele safarigidsen door het Masai Mara Game Reserve. Maar u kunt ook wandelsafari’s maken in het Masai Mara Conservation Area, een bezoek brengen aan één van de Masai gemeenschappen in de buurt van het safarikamp, ballonvaren, een visexcursie maken op Lake Victoria (= volle dagexcursie).

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan