×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Mara Intrepids Camp (FC+)

Dit stijlvolle safarikamp ligt midden in het Masai Mara Game Reserve, in een bosrijk gebied aan de oever van de Talek rivier. Mara Intrepids Camp vormt een ideale basis om wild te spotten, zowel tijdens als buiten de migratieperiode. De "Great Migration" is één van de meest spectaculaire natuurgebeurtenissen van Afrika, als honderdduizenden dieren de Mara rivier oversteken.

Adres

C14 Keekorok, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie

Mara Intrepids Camp beschikt over 30 safaritenten, die volgens de klassieke Afrikaanse safaristijl zijn ingericht. De safaritenten zijn voorzien van een groot hemelbed, mooie houten meubels en een en-suite badkamer (met warme douche, wastafel en toilet). De tenten zijn gebouwd op houten platforms en staan verspreid langs de Talek rivier, waardoor u een schitterend uitzicht heeft vanaf de grote privé veranda.

Faciliteiten

Uw diner wordt in een gezellige entourage geserveerd in de hoofdtent, terwijl uw ontbijt en lunch op het terras bij het zwembad worden geserveerd. Het zwembad - dat tussen de bomen ligt - zorgt op warme dagen voor extra verkoeling. Het Mara Intrepids Camp biedt bij de receptie kluisjes aan voor uw waardevolle spullen, was-en strijkservice, 24-uurs persoonlijke butler service en ’s Ochtends en ’s avonds is er 240V elektriciteit van generatoren. Bij de receptie is er telefoon en internet verbinding beschikbaar.

Activiteiten

Het Mara Intrepids Camp biedt eigen "game drives" aan met professionele safarigidsen door het Masai Mara Game Reserve. Maar u kunt ook wandelsafari’s maken in het Masai Mara Conservation Area, een bezoek brengen aan één van de Masai gemeenschappen in de buurt van het safarikamp, ballonvaren, een visexcursie maken op Lake Victoria (= volle dagexcursie).

Locatie van Mara Intrepids Camp (FC+)