Sala’s Camp (MC+)2017-07-12T02:26:44+01:00

Sala’s Camp is een kleinschalig en seizoensgebonden tentenkamp. Het wordt door bomen beschut. Het safarikamp heeft een uniek ligging, namelijk in het minder bekende zuiden van de Masai Mara op de plaats waar de Sand- en Keekorok rivier samen komen. Deze plek ligt op de route die jaarlijks genomen wordt door een miljoen gnoe’s en honderdduizenden zebra’s tijdens de ‘Great Migration’. U vindt hier zeker geen massa toerisme, maar ervaart de safari in een ongerepte natuur.

Accommodatie
Sala’s Camp bestaat uit slechts zeven ruime safaritenten, waarvan één tent beschikt over twee ‘ruimtes’ en dus zeer geschikt is voor gezinnen. Alle tenten zijn fraai en comfortabel ingericht en beschikken over een en-suite badkamer met toilet, wastafel en “bucket shower”. Vanuit uw tent kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Mara vlaktes en het uitbundige vogel- en wildleven. Op uw terras – aan de voorkant van elke tent – kunt u heerlijk relaxen in een hangmat.

Faciliteiten
De gastvrije eigenaren Mikey and Tanya Carr-Hartley hebben al meer dan 12 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van luxe mobile safari’s en bieden u een uitstekende service tijdens uw verblijf in Sala’s Camp. De voortreffelijke maaltijden worden op originele en smakelijke safariwijze bereid en bestaan uit een combinatie van internationale gerechten en specialiteiten uit Kenia. Bij het kampvuur kunt u voor het diner ook heerlijk genieten van een drankje. In de ruime hoofdtent kunt u tijdens de warme uurtjes ontspannen op één van de banken of in de comfortabele lounge stoelen. Vanuit deze tent heeft u een grandioos uitzicht over de Masai Mara; de heuvels, Tanzania en de Serengeti. Tevens beschikt het kamp over een kleine bibliotheek.

Activiteiten
De zeer ervaren gidsen die de omgeving kennen als geen ander, zullen u begeleiden tijdens de gamedrives per 4 x 4, waarbij ze u uiteraard zoveel mogelijk wildsoorten zullen laten zien. Vanaf begin juli tot eind oktober kunt u direct vanuit het kamp getuigen zijn van de spectaculaire wildebeestmigratie, waarbij enorme kuddes dieren de rivier over zullen steken.

Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan een traditioneel dorp, waar u kennis kunt maken met de Masai. Tegen betaling kunt u een onvergetelijke vaart maken in een luchtballon om de prachtige omgeving en/of de wildebeestmigratie vanuit de lucht te aanschouwen.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan