Mara Naboisho PC2017-07-12T02:29:33+01:00

De prive-concessiegebieden die ten noorden van het Masai Mara Game Reserve liggen hebben niet alleen een veel lager bezoekersaantal, maar hier zijn ook wandelsafari’s en nachtsafari’s mogelijk (dat niet mogelijk is in het Masai Mara Game Reserve zelf). Ook Off-road rijden is hier toegestaan ​​, waardoor het veel makkelijker om wild waar te nemen – ook als de condities niet ideaal zijn.

Mara Naboisho is een groot gebied boven het centrale deel van het Masai Mara Game Reserve. Het landschap is grotendeels open grasland en begroeide heuvels, onderbroken door ondiepe beboste valleien. Er leven in dit gebied ten minste twee leeuwenfamilies, maar liefst een dozijn luipaarden en ook regelmatig worden cheeta’s waargenomen. Ook leven er – naast het vele kleinwild – veel olifanten in het gebied.

Alle safarikampen in de Mara Naboisho zijn klein en intiem, maar hebben een zeer uiteenlopende kwaliteit en prijs. Voor een optimale Masai Mara ervaring kan een verblijf in dit gebied het beste worden gecombineerd met een verblijf in een safarikamp in het Masai Mara Game reserve zelf, om de enorme kuddes te kunnen zien. Veruit de beste optie is het uitstekende Rekero Naboisho Camp, dat niet alleen het meest comfortabele safarikamp in dit gebied is, maar ook bekend staat om z’n bijzondere wandelsafari’s.

De volgende hotels / safari-lodges liggen bij de Mara Naboisho PC in de Masai Mara:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan