Ol Seki Mara Camp (FC+)

Ol Seki Mara Camp (FC+)2017-07-12T02:33:02+01:00

Ol Seki Mara Camp ligt op de schaduwrijke oevers van de Innisikera rivier, in het noordelijk deel van het Masai Mara Game Reserve in een gebied vol met wilde dieren, maar zonder de massa’s toeristen. De noordoostelijke sector van de Koiyaki Conservatory grenst aan de Mara rivier. De ‘designer style’ safaritenten van Ol Seki liggen in de schaduw van Acacia bomen, en bieden uitzicht over de rivier welke een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op het overvloedig aanwezige wild en de vele soorten vogels.

Adres
Innisikera River, Masai Mara National Reserve, Kenia

Ligging

Accommodatie
Het Ol Seki Mara Camp biedt alle voorzieningen van een luxe permanent safarikamp, maar heeft vanwege de rustige omgeving, het prachtige uitzicht en de safari decoraties de sfeer van een traditioneel mobiel safarikamp. De zes ruime tenten zijn uitgerust met comfortabele bedden, bureau, zithoek, voldoende kastruimte en mosquito-netting. Zowel het amaenities als het textiel stralen luxe uit. De badkamer is voorzien van warme douches, een wastafel en spoeltoilet. De afstand tussen de safaritenten waarborgen uw comfort en privacy.

Faciliteiten
Ol Seki Mara Camp is een traditioneel bush camp, waar u de avond doorbrengt zittend rond het kampvuur. Het diner wordt geserveerd bij romantische kaarslicht en onder de sterren, waarbij de geuren en geluiden van de Mara vlakte zich vermengen met de geuren en smaken van de maaltijd, die met zorg en finesse voor u is bereid. Het safarikamp beschikt over een kleine lounge tent met comfortabele stoelen en een kleine bar, een geweldige plek om te relaxen aan het eind van de dag met een kleine bibliotheek vol naslagwerken. Voorts is er een massage tent met spa. Het team van Ol Seki maken uw verblijf onvergetelijk en een genot voor alle zintuigen.

Activiteiten
Vanuit het kamp worden ‘game drives’ georganiseerd met ervaren gidsen en chauffeurs, zodat u volop kunt genieten van alles wat de Masai Mara te bieden heeft.

Tussen juli en oktober passeren honderdduizenden gnoes en zebra’s de Mara vlakten vanuit het aangrenzende Serengeti. De enorme kuddes worden gevolgd door leeuwen, luipaarden en cheeta’s, waardoor de kans op het zien van een ‘kill’ groot is. Ook de oversteek van enkele rivieren door de kuddes is een ronduit spectaculair gezicht. Tijdens de ‘game drives’ wordt gestopt voor een bush ontbijt, picknick of sundowner. Voorts heeft u de gelegenheid om een wandelsafari te maken of een vlucht met een hetelucht ballon te maken over het park.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan