Karen Blixen Camp (FC+)

Karen Blixen Camp (FC+)2017-07-12T02:43:35+01:00

Het Karen Blixen Camp is een sfeervol safarikamp in het noordwestelijk gedeelte van het Masai Mara Game Reserve, geheel in de stijl van Karen Blixen (auteur van “Out of Africa”) in de jaren ‘20.

Adres
C13 Lolgorien – noordwesten van het Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Het Karen Blixen Camp beschikt over 22 luxe tenten met een mooie mahoniehouten vloer, die doorloopt naar uw veranda. Op uw veranda staan comfortabele bedden met kussens waar u heerlijk in weg kunt duiken en kunt genieten van al het moois om u heen. Elke tent heeft een badkamer met toilet en een douche in de openlucht.

Faciliteiten
Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het restaurant of, als u dat wenst, in de mooie tuin met uitzicht op de Mara rivier. Karen Blixen Camp beschikt over een bar, lounge, souvenirwinkel, internetfaciliteiten en een zwembad, waar u kunt afkoelen tussen de “gamedrives”. Geniet ook van een rustgevende massage, die eventueel ook gegeven kan worden in uw eigen tent. Naast “game drives”, kunt u ook deelnemen aan een wandelsafari of een cultureel uitstapje, zoals een bezoek aan een Masai dorpje.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan