×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Offbeat Mara Camp (MC+)

Offbeat Mara Camp is een seizoensgebonden kamp, dat ligt aan de Olare Orok rivier op de Koyiaki Group Ranch (dat grenst aan het Masai Mara Game Reserve). Dit kleine "tented camp" biedt een echte traditionele safari ervaring in de Masai Mara, leeuwen, luipaarden, olifanten en buffels worden regelmatig gezien. Maar belangrijker nog - het kamp is ver weg van andere lodges en safarikampen, waardoor de gameviewing wordt gedaan ’weg van de massa’. In de maanden april, mei en november is het kamp gesloten.

Adres

Mara North Conservancy, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie

Het safarikamp bestaat uit 6 ruime tenten voor maximaal 12 gasten. Elke safaritent is voorzien van een groot comfortabel bed, bureau, zithoek, 24 uurs verlichting (op zonne-energie) en een en-suite badkamer met de zgn. ’bucket shower’, wastafel en toilet.

Faciliteiten

Tijdens de informele diners in de speciale tent of rond het kampvuur kunt u verhalen uitwisselen met de andere gasten. Het ontbijt is uitgebreid met eieren naar wens, vers gebakken brood, vers fruit en sappen. Een lichte lunch wordt ’s middags in de ’mess’ tent geserveerd. Diner bestaat elke avond uit drie gangen. U kunt tussen de ’game drives’ door relaxen in de ’mess’ tent, die gemeubileerd is met heerlijke sofa’s, een schrijftafel en waar u tevens een bibliotheek met vele wildlife boeken aantreft.

Activiteiten

Vanuit het Offbeat Mara Safari Camp worden dagelijks "game drives" georganiseerd door het Masai Mara Game Reserve en in het gebied rondom het safarikamp. Maar ook "game drives" ’s nachts, safari’s te paard en wandelsafari’s zijn mogelijk. Tijdens de safari’s wordt gestopt voor een bush ontbijt, picknick of sundowner. Gasten kunnen ook in de vroege ochtend een ballonvaart maken.

De manager van het Offbeat Mara Camp - Edward Arkle- werkt nauw samen met de lokale Masai bevolking. Het kamp is gebouwd met hulp van lokale Masai en sommige van hen werken tot op heden in het kamp als staff of gids.

Locatie van Offbeat Mara Camp (MC+)