Offbeat Mara Camp (MC+)

Offbeat Mara Camp (MC+)2017-07-12T06:49:19+01:00

Offbeat Mara Camp is een seizoensgebonden kamp, dat ligt aan de Olare Orok rivier op de Koyiaki Group Ranch (dat grenst aan het Masai Mara Game Reserve). Dit kleine “tented camp” biedt een echte traditionele safari ervaring in de Masai Mara, leeuwen, luipaarden, olifanten en buffels worden regelmatig gezien. Maar belangrijker nog – het kamp is ver weg van andere lodges en safarikampen, waardoor de gameviewing wordt gedaan ‘weg van de massa’. In de maanden april, mei en november is het kamp gesloten.

Adres
Mara North Conservancy, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Het safarikamp bestaat uit 6 ruime tenten voor maximaal 12 gasten. Elke safaritent is voorzien van een groot comfortabel bed, bureau, zithoek, 24 uurs verlichting (op zonne-energie) en een en-suite badkamer met de zgn. ‘bucket shower’, wastafel en toilet.

Faciliteiten
Tijdens de informele diners in de speciale tent of rond het kampvuur kunt u verhalen uitwisselen met de andere gasten. Het ontbijt is uitgebreid met eieren naar wens, vers gebakken brood, vers fruit en sappen. Een lichte lunch wordt ’s middags in de ‘mess’ tent geserveerd. Diner bestaat elke avond uit drie gangen. U kunt tussen de ‘game drives’ door relaxen in de ‘mess’ tent, die gemeubileerd is met heerlijke sofa’s, een schrijftafel en waar u tevens een bibliotheek met vele wildlife boeken aantreft.

Activiteiten
Vanuit het Offbeat Mara Safari Camp worden dagelijks “game drives” georganiseerd door het Masai Mara Game Reserve en in het gebied rondom het safarikamp. Maar ook “game drives” ’s nachts, safari’s te paard en wandelsafari’s zijn mogelijk. Tijdens de safari’s wordt gestopt voor een bush ontbijt, picknick of sundowner. Gasten kunnen ook in de vroege ochtend een ballonvaart maken.

De manager van het Offbeat Mara Camp – Edward Arkle- werkt nauw samen met de lokale Masai bevolking. Het kamp is gebouwd met hulp van lokale Masai en sommige van hen werken tot op heden in het kamp als staff of gids.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan