Sanctuary Olonana Lodge (FC)

Sanctuary Olonana Lodge (FC)2017-07-12T06:55:06+01:00

Olonana Lodge is een luxueus en idyllisch tented camp aan de oevers van de Mara rivier in het Masai Mara Game Reserve. Vanuit het camp kijkt u uit op de Mara rivier waar vaak een groepje nijlpaarden luiert.

Adres
C14, Keekorok, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Olonana Lodge is een stijlvol safarikamp, dat bestaat uit 14 ruime tenten die zodanig zijn geplaatst dat optimale privacy is verzekerd. U heeft de beschikking over een groot terras met uitzicht op de rivier. De ideale locatie om te genieten van een drankje, terwijl u de nijlpaarden in de rivier ziet badderen. U beschikt over een en-suite badkamer die deels is opgetrokken uit natuursteen.

Faciliteiten
De lodge beschikt over een zwembad, lounge, restaurant en een bibliotheek. De voortreffelijke maaltijden worden geserveerd in de eetzaal of op het terras.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan