Serian Mara Camp (MC+)

Serian Mara Camp (MC+)2017-07-12T06:59:50+01:00

Het camp is een van de weinige echte ´bush camps´ in de Masai Mara. Het is een van de meest exclusieve en buitengewone camps in de Masai Mara.

Ligging
Serian Mara Camp ligt in een afgelegen vallei aan de rivier de Mara, in de schaduw van grote bomen.

Camp
De grote tenten in het camp zijn op houten platforms gebouwd en bieden veel ruimte voor onverstoorde observatie van de natuur en dieren. Er is ook een bibliotheek met een brede selectie en verzameling van geïllustreerde boeken over het park, de fauna en flora van het land en de cultuur van de Masai. De maaltijden kunnen overal worden geserveerd, maar meestal vindt het diner plaats bij de open haard. De ´Eco Chic´ lodge beschikt via zonne-energie de hele dag over stroom en er zijn stopcontacten beschikbaar om uw batterijen op te laden. Individuele wensen i.v.m. het eten kunt u met de chef-kok afspreken.

Accommodatie
Alle tenten zijn luxueus en in koloniale stijl ingericht. Ze hebben tweepersoonsbedden, een bureau, een badkamer met douche, dubbele wastafel, bad, toilet. Er is een aparte kleedkamer met 2 kasten.

Inclusief
Volpension en safari-activiteiten, lokale drankjes.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien, entreegelden nationaal park.

Kinderen
0-16 jaar 45% korting.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan