Mara Northeast PC

Mara Northeast PC2017-07-12T07:02:43+01:00

De prive-concessie gebieden die ten noorden van het Masai Mara Game Reserve liggen, kennen niet alleen veel lagere bezoekersaantallen, maar hier kunt u ook deelnemen aan wandelsafari’s, nachtsafari’s en culturele interactie met de lokale Masai stammen.

Het Mara Northeast is een gebied dat nog niet duidelijk is gedefinieerd als een Conservancy, wat betekent dat het iets van een lappendeken van kleine prive safari gebieden, dorpen en pastoraal land is gebleven. Het landschap oogt hier minder open dan in andere delen van de Masai Mara, met vooral in de oostelijke heuvels Leleshwa struiken en acacia bossen. Game-viewing is over het algemeen hier minder betrouwbaar als in de meer open grasvlaktes in het zuiden en westen.

Het voordeel van dit gebied is de afgelegen ligging, het enige safari verkeer is over het algemeen afkomstig van de twee kleine lodges. We adviseren u een bezoek aan dit gebied te combineren met een andere locatie meer in het westen van de Masai Mara, zoals in de Mara Confluence, Mara North of Mara Olare Orok.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan