Mara South East2017-07-12T07:04:55+01:00

Dit gebied in het uiterste zuidoosten van de Masai Mara omvat de oostflank van het natuurreservaat tezamen met het aanliggende steppegebied dat in handen is van de lokale stammen. De safarikampen die hier liggen genieten van aanzienlijke rust in vergelijking met die in het park zelf. De oostelijke flank van de Masai Mara is nogal afgelegen maar kent toch een redelijke dierdichtheid.

Het Cottars’ 1920 Camp is één van de oudste safarikampen in Afrika, maar staat bekend om haar stijlvolle inrichting, hoge service en hoogste kwaliteit als aankomt op de faciliteiten en het eten. Het Impiripiri Camp is veel eenvoudiger en goedkoper. Voor een volledige Masai Mara ervaring adviseren we om een bezoek aan dit gebied te combineren met kampen verder naar het westen, zoals die in de Mara Confluence, Mara North of Mara Olare Orok.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan